ZNATE LI ODGOVOR NA PITANJE O KOKTELIMA? O novoj epizodi ‘Milijunaša’ danas bruji cijela Hrvatska

ZNATE LI ODGOVOR NA PITANJE O KOKTELIMA? O novoj epizodi ‘Milijunaša’ danas bruji cijela Hrvatska

U prvoj listopadskoj epizodi popularnog kviza “Tko želi biti milijunaš?”, jedno je pitanje izazvalo veliku pozornost. Natjecateljica Gorana Tuškan “zapela” je na pitanju za 16.000 kuna, za koje je bilo potrebno poznavati recepturu pojedinih koktela.

Miješa li se najviše vrsta alkoholnih pića u koktel Cuba Libre, Daiquiri, Long Island Iced Tea ili Tequilu Sunrise? Knjižničarka iz Rijeke za ovo je pitanje trebala pomoć. Komentirajući kako njezini jokeri “zovi” vole popiti, ali uglavnom pivo, odlučila je iskoristiti znanje publike u studiju, piše Net.hr.

Povjerenje u publiku, čiji je odgovor na deveto pitanje bio Long Island Iced Tea, Gorani je donijelo 16.000 kuna, no onda je ponovno naišla na sklizak teren već na sljedećem pitanju. Za prelazak drugoga praga i osvajanje iznosa od 32.000 kuna trebala je znati je li Dugoj Resi, Ogulinu, Otočcu ili Petrinji internetski slogan “Dom u srcu Hrvatske”.

Nakon što joj njezin joker “zovi” nije bio od pomoći, Gorana je odlučila iskoristiti i “pola-pola”. Iako, kažu, sreća prati hrabre, ona ovoga puta nije bila na njezinoj strani. “Odgovorit ću Otočac, pa kud puklo!”, rekla je natjecateljica. 

“Puklo je”, potvrdio je Tarik, jer točan je odgovor bio Ogulin. Gorana je stoga napustila kviz s osvojenih 1000 kuna, ali gledatelje HRT-a bez sumnje je osvojila svojom simpatičnošću i vedrinom.

0 Komentara:

Komentiraj članak