Znate li kada žene doživljavaju najviše orgazama?

Znate li kada žene doživljavaju najviše orgazama?

Sudeći prema rezultatima jednog nedavnog istraživanja, puno će se parova ove godine naći na onom “zločestom” popisu Djeda Božićnjaka.
Malo istraživanje na otprilike 1000 Amerikanaca, koju je provela poznata tvrtka za proizvodnju seks igračaka “Adam and Eve”, pokazalo je kako parovi imaju nešto više seksa za vrijeme blagdana nego inače, što odgovara rezultatima jednog drugog istraživanja, koje je otkrilo kako je prosinac najpopularniji mjesec za trudnoću.

No, bez obzira na to, čini se kako parovi postaju spremniji za avanture u spavaćim sobama, kada temperature padnu, a zrakom se proširi blagdansko raspoloženje.

Tako je četvrtina ispitanika otkrila kako orgazme u ovo blagdansko doba doživljava češće nego inače, a od toga je trećina pripadnica ljepšeg spola otkrila kako se radi o pet puta više orgazama nego inače.

Zima također vadi na površinu onu perverzniju stranu parova: tako je svaki deseti ispitanik priznao kako njegov seksualni život vrvi korištenjem raznih seksualnih pomagala, ali i igranjem uloga.

0 Komentara:

Komentiraj članak