Ženska laž u seksu koja će šokirati svakog muškarca!

Ženska laž u seksu koja će šokirati svakog muškarca!

Žena na mnogo načina može iznenaditi svog partnera. Novim zavodljivim rublje, pokretom, izvedbom, ali jedna stvar koja će šokirati sve muškarce nadmašila je sva iznenađenja u krevetu.
Prema istraživanju jednog poznatog američkog ženskog časopisa, provedenom na uzorku od 2.300 ispitanica, čak 67 posto žena u jednom trenutku odglumi orgazam. No odglumljeni orgazam na koji često, ruku na srce, sumnjaju mnogi muškarci nije ništa novo. Iznenađuje razlog zbog kojeg se žene odluče na lažni vrhunac.

Mogao bi iznenaditi podatak da čak 27 posto žena odglumi vrhunac kako bi seks što prije završio. Zanimljivo je kako se 28 posto žena na glumu eksplozivnog završetka odlučuje kako se njihov partner ne bi osjećao loše. A 32 posto ispitanih žena otkrilo je kako ne mogu doživjeti vrhunac zbog svoje nesigurnosti i okupiranosti izgledom.

Podatak koji muškarcima ne ide u prilog je i priznanje čak 72 posto ispitanica. One su otkrile kako su ih muškarci ostavili na 'cjedilu' i nisu se posebno potrudili dovesti ih do vrhunca, piše zadovoljna.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak