Ženska  klapa Žveljarin u spotu za pjesmu 'Komad neba' predstavila i domaće ljepote (VIDEO)

Ženska klapa Žveljarin u spotu za pjesmu 'Komad neba' predstavila i domaće ljepote (VIDEO)

Klapa Žveljarin sinoć je u galeriji GKS-a održala promociju spota za njihovu novu pjesmu Komad neba, koju će 11. kolovoza izvesti na festivalu Melodije hrvatskog juga Opuzen 2017.
Promociju, koja je održana u sklopu programa Metkovskog ljeta, prigodnim riječima otvorio je ravnatelj Ustanove za kulturu i sport, Milan Kapović. Ispred župana dubrovačko-neretvanskog prisutnima se obratila njegova zamjenica Žaklina Marević, a uz brojne uzvanike promociji je prisustvovao i gradonačelnik Dalibor Milan.

Nakon otpjevane pjesme i ogledanog spota, kojeg premijerno možete pogledati u nastavku, Aleksandra Lukić-Skelić se u ime Klape Žveljarin zahvalila svima koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta.

A to su redom, Ivo i Fani Nuić koji potpisuju tekst pjesme. Glazbu također potpisuje Ivo Nuić, koji je ujedno i financirao cijeli projekt. Za aranžman su zaslužni Ivica Kaleb i Jašar Mutezani. Spot je snimio i montirao Marin Veraja, u režiji Aleksandre Lukić-Skelić i tehničkoj potpori Marija Ercega, te pratećem bendu kojeg čine Ivan i Adi Skelić.

Klapa Žveljarin ove godine po peti put nastupa na Opuzenskom festivalu, gdje je do sada dobila tri nagrade: za najboljeg debitanta te za najbolju vokalnu izvedbu, a prošle godine s pjesmom Dolina, koja je također plod suradnje s Ivom Nuićem, osvojila je drugu nagradu publike, na što je posebno ponosna.

Ove godine nastupa u sastavu; solistica Ivanka Šešelj, Marijana Curić, Sandra Šutalo, Žaklina Marević, Kristina Mijić i Aleksandra Lukić-Skelić, piše metkovic-news.com.

0 Komentara:

Komentiraj članak