Žene ustvari vole partnere koji brzo dožive orgazam, provjerite zašto...

Žene ustvari vole partnere koji brzo dožive orgazam, provjerite zašto...

Kolumnistica portala Your Tango donijela je zanimljiv pogled na muškarce koji brže doživljaavaju orgazme. Po njezinom sudu, ta je okolnost - dragocjena.
Pitate li bilo koju udanu ženu s djecom koja je jedina stvar koju želi raditi dugo, ona će vam zasigurno odgovoriti - spavati.

Autorica ove "studije" tako navodi kako žene uz muškarce koji brže stignu do zadovoljstva sebi osiguraju znatno više dragocjenog odmora.

Svaki roditeljski par zna koliko intimnost može biti stresna kad u susjednoj sobi spavaju klinci i kad vam stalno kroz glavu prolazi hoćete li čuti (ili, još gore, ne čuti!) zvuk tapkanja malih nožica po podu i otvaranja vrata.

Ulijetanje djeteta koje je žedno ili je ružno sanjalo, pri samoj pomisli na to, i najintenzivniji užitak snižava na znatno nižu oktavu, a osluškivanje hoće li se to uistinu dogoditi čini nas neprivlačno napetima. Brzi i eksplozivni seks znači da ćete takve strahove u kratkom roku - otkloniti.

Brzopotezni seks idealan je jer se može sprovesti u špajzi ili kupaonici taman dok se pogrije večera u mikrovalnoj, a djeca gledaju tv.

I tko može zanemariti, kako iskusno navodi kolumnistica, onaj užitak da ćete još uspjeti uhvatiti i omiljenu seriju ili imati "force" za užitak u čitanju.

Tantrički višesatni seks kojim se hvalio pjevač Sting privlačno je zvučao, zaključuje autorica, dok smo solirale u dvadesetima. Danas nam takvo nešto - ne pada na pamet!

0 Komentara:

Komentiraj članak