ŽELITE DA VAM DOM IZGLEDA SOFISTICIRANO? Evo što vam je činiti

ŽELITE DA VAM DOM IZGLEDA SOFISTICIRANO? Evo što vam je činiti

Svakodnevno provodite vrijeme u svom domu i možda niste primijetili to da vašem životnom prostoru nedostaje sofisticiranosti. Prema riječima dizajnera interijera, ključni se problem nalazi u detaljima, a naizgled male stvari mogu potpuno narušiti kućni ambijent.
Svjetlost u domu

Prema riječima eksperata za svijet interijera, namještaj pod iznimno svijetlom rasvjetom može djelovati nesofisticirano. Da biste spriječili navedeni dojam, stručnjaci predlažu rasvjetu toplih boja koja će životnom prostoru podariti ugodan ambijent.

Kabeli i glomazan stalak za TV

Kao jednu od pametnijih investicija dizajneri interijera navode prikrivanje žica različitih uređaja i rasvjete u domu, kao i ulaganje u elegantnu tehnologiju bez kabela da bi vaš životni prostor djelovao sofisticirano. Poput navedenog, dizajneri predlažu odbacivanje glomaznih TV stalaka kako biste stvorili dojam minimalizma.

Minimalizam u životnom prostoru

Iako je pravilo 'manje je više' u većini slučajeva dobrodošlo, nekoliko pažljivo postavljenih stilskih naglasaka udahnut će novi duh životnom prostoru, poput lagane deke ležerno prebačene preko sofe, a koja ima i funkcionalnu i stilsku ulogu.

Neugledni okviri za slike

Prema riječima dizajnera interijera, vrijedna umjetnička djela i uspomene u vidu fotografija itekako se isplati smjestiti u oku ugodne i prikladne okvire koji će, osim isticanjem u prostoru, vašim uspomenama i vrijednim djelima dati tretman kakav zaslužuju.

Vertikalne trakaste zavjese

Iako je riječ o funkcionalnoj zaštiti od pogleda, dizajneri interijera smatraju da postoje mnogo privlačnija rješenja za blokiranje dolazne svjetlosti i stvaranja privatnosti u životnom prostoru.

Papirnati luster

Kao jedno od najjeftinijih rasvjetnih rješenja, papirnati luster može imati znatno privlačniju alternativu, poput sjenila od tkanine.

Izvor: Tportal
Dom

Dom pixabay

Dom

Dom pixabay

Dom

Dom pixabay

Dom

Dom pixabay

Dom

Dom pixabay

Moj dom

Moj dom Instagram

Uređenje doma

Uređenje doma Instagram

Dom

Dom pixabay

Dom

Dom pixabay

0 Komentara:

Komentiraj članak