Zbog pojačane kontrole prometa u dolini Neretve policija upozorila vozače da na put ne kreću bez novca

Zbog pojačane kontrole prometa u dolini Neretve policija upozorila vozače da na put ne kreću bez novca

Prometna policija u dolini Neretve najavila je za danas pojačanu kontrolu prometa i upozorila sve vozače koji namjeravaju putovati tim dijelom 'lijepe naše' da na put ne kreću bez novca.
Svi vozači će biti rigorozno kažnjeni ukoliko kod sebe ne budu imali dovoljnu količinu novca za nagodbu sa policijom, napomenuo je u izjavi za Porta Loko Mato Bebić, načelnik prometne policije u Rogotinu.

- Vozači trebaju, prije svega, brzinu koju nameravaju postići prilagoditi budžetu namenjenom za dogovor sa policijom. Ukoliko to ne urade biti ćemo primorani kazniti ih, u skladu sa zakonom i dobrim poslovnim običajima. Izgovori poput onih da ne znaju gdje im je novčanik, da nemaju sitnih, može li kartica... neće biti tolerirani, upozorio je Bebić.

U policiji kažu da će, u slučaju nedovoljnog broja vozača koji će biti kontrolirani na brzu vožnju, kažnjavati i za lakše prekršaje kao što su neupaljena svijetla, neimanje sajle za vuču, nevezan pojas i sl. pa napominju, kad se malo bolje razmisli, kako bi bilo najbolje da svi vozaći koji kreću na put dolinom Neretve kod sebe imaju barem 20-ak eura ukoliko ne žele imati posla sa zakonom. /Krkljava Bubaić Bube/

0 Komentara:

Komentiraj članak