Zbog loših vremenskih prilika odgađa se najavljena predstava 'Glumci Gradu'

Zbog loših vremenskih prilika odgađa se najavljena predstava 'Glumci Gradu'

Iz Kazalište Marina Držića javljaju kako se zbog kiše i nevremena odgađa predstava 'Glumci Gradu', koja je trebala igrati večeras na taraci KMD-a. Njihovu obavijest u nastavku prenosimo u cijelosti.
Zbog kiše i nevremena večerašnja izvedba "Glumci Gradu" na taraci KMD-a se nažalost odgađa / prebacuje na nedjelju, 7. lipnja u 20 sati. Sutrašnji termin 6. lipnja se igra prema planiranom rasporedu.

Sinoć je također izvedena prva od planirane 3 izvedbe predstave u režiji Srđane Šmunović kao poklon građanima Dubrovnika. Riječ je o hommageu velikom Ivu Vojnoviću, a ulazak je slobodan na sve dane igranja.

U podjeli su: Izmira Brautović, Nika Lasić, Perica Martinović, Mirej Stanić, Bojan Beribaka i Srđana Šimunović. Ova predstava je ostvarena na tragu iniciranog projekta #umjetnicigradu koji je proteklih mjeseci bio aktualan od strane mnogobrojnih ustanova, udruženja i pojedinaca koji djeluju u Dubrovniku.

Kazalište Marina Držića se također zahvaljuje u pomoći na realizaciji projekta od strane ustanove u kulturi Grada Dubrovnika - Dubrovački Muzeji te ravnateljici Julijani Antić Brautović.

0 Komentara:

Komentiraj članak