Završnica DUD BOWL turnira: Njih 20 ponijelo je  naslov prvaka u svojoj državi!

Završnica DUD BOWL turnira: Njih 20 ponijelo je naslov prvaka u svojoj državi!

Sama završnica DUD BOWLa bila je zanimljiva za sve one koji su sudjelovali. Pobjede su se nizale, a adrenalin rastao iz sata u sat.
Ovaj je turnir zaokružio jednu posebnu priču pa su tako do finala mališani živjeli pravi svjetski turnir na visokoj razini. Ždrijeb je bio u Sponzi, sudionici su se nakon razgleda znamenitosti Grada slikali na Stradunu i obilježili svoj dolazak jednim velikim srcem koji će ostati trajna uspomena gradu. Održan je u četvrtak navečer party za cijelu ekipu kada su male tenisačice i tenisači sa svih strana svijeta prošetali crvenim tepihom i predstavili na sebi svojstven način svoju zemlju.

Možda će jednog dana, upravo netko tko je nastupao na trećem izdanju DUD Bowla biti u prilici doživjeti to isto na najvećim svjetskim turnirima. Vjerojatno će se tada sjetiti kako je to isto što je imao na početku svoje karijere, u Dubrovniku.

Budući sve ovo nije novost u Gospinom polju, tako je bilo i protekle dvije godine, što više, svake godine sve bolje i bolje, uvijek nešto novo, ne čudi što je već treće izdanje DUD Bowla u Dubrovniku nadmašilo neke od najpoznatijih svjetskih turnira za najmlađe. Potvrđuju to brojke: u Dubrovniku su stigli igrači iz 35 zemalja svijeta od kojih je dvadeset ponijelo naslov prvaka u svojoj državi!

Mladi tenisači iz cijeloga svijeta podržali su jedni druge iz meča u meč, a na kraju su poručili: „Ovo je mjesto koje iz nas izvlači najbolje!“.

Danas je spušten zastor na treće izdanje DUD Bowla za uzrast do 11 godina. Međutim, ovo je bio tek početak ovoljetnih događanja na zemljanim terenima Tenis centra Dubrovnik. Sad slijedi turnir iz Dalmatinskog ciklusa za uzrast do 11 godina pa potom turnir Hrvatskog teniskog saveza za uzrast do 12 godina. Nakon toga ide kamp za uzrast do 13 godina, pa se igra drugo izdanje Dubrovnik DUD Bowla za uzrast  do 13 godina. Opet će sa svih strana svijeta doći teniske nade u Gospino polje. Zatim se igra turnir Hrvatskog teniskog saveza za uzrast do 14 godina i finale svega je već tradicionalni Kamp s Goranom Ivaniševićem, koji će se održati početkom kolovoza.
____________________________________________________________________
Pobjednici ovogodišnjeg turnira su:

POJEDINAČNO / GLAVNI TURNIR

Pobjednici: Edin Mulalić (BiH) i Anastasia Aleksandra Petrova (Bugarska)
Finalisti: Dimitar Plamenov Penchev (Bugarska) i  Weronika Ewald (Poljska)
Polufinalisti: Berkieta (Poljska) i Dzhenev ( Bugarska) / Leticia Tarocco (Hrvatska) i Kanemaki (Japan)

POJEDINAČNO / UTJEŠNI TURNIR

Pobjednici: Anton Goncear (Moldavija) i Dora Biondić (Hrvatska)
Finalisti: Melos Nallbani (Kosovo) i Anamaria Zorić (Hrvatska)
Polufinalisti: Neo Novaković (Hrvatska) i August Allen (SAD) / Kan Musabegović (BiH) i Nika Granić (Hrvatska)

PAROVI

Pobjednici: Tomek Berkieta (Poljska) i Chris Spyrou (Grčka) / Leticia Tarocco (Hrvatska) i May Barnes (Izrael)
Finalisti: Edin Mulalić i Fatih Šišić (BiH) / Nera Tesankić i Manuela Mijović (Hrvatska)
Polufinalisti: Dimitar Plamenov Penchev i Adriano Dzhenev (Bugarska) te Ofek Shimanov (Izrael) i Anton Goncear (Moldavija) / Anamaria Zorić i Chiara Jerolimov (Hrvatska) te Tea Nikčević (Crna Gora) i Trifoi Xenia (Moldavija).
DUD Bowl

DUD Bowl DUD BOWL TURNIR

0 Komentara:

Komentiraj članak