Završena sanacija zida poviše Banja

Završena sanacija zida poviše Banja

Saniran je ogradno-potporni kameni zid u Ulici Frana Supila, iznad plaže Banje. Radovi, u ukupnoj dužini zahvata jod 30 metara, obuhvaćali su razgradnju oštećenog i izgradnju novog zida, koji je konstruktivno ojačan. Ogradni zid nanovo je ožbukan i vrhom su postavljene kamene poklopnice.
Jednostavnije mi je ovako da artikuliram misli kroz tekstualni dio. Zadovoljna sam s našim razgovorom od jučer, općenito mi je drago da smo se susreli, upoznali i definirali ideje i viziju koji su važni za ovaj projekt. Nakon mojih opservacija o prednostima i nekim manjim nedostacija došla sam do sljedećih zaključaka. Više puta ste istaknuli koliko vam je važno pitanje što od nekog možete očekivati i to u potpunosi podržavam. Od mene zasigurno možete očekivati red, rad, puno energije, truda i posvećenosti. Moja očekivanja od vas za koja ste me uvjerili su kvalitetna radna sredina, vaše smjernice i savjeti te jasno artikuliranje što želite. Po pitanju mog trenutnog posla, dogovor između mene i šefa je svakako bilo povećanje plaće do ovog ljeta tako da bih ja onda imala manje-više istu plaću koju mi pregovaramo. Zbog obujma posla, većeg tima i potrebne energije za radom u početku da bi se sve postavilo na svoje mjesto, ja bih od vas zahtjevala nešto veći iznos. Mislim da bi 800 eura na račun i 400 eura na ruke bilo korektno, bez nekih očekivanja i razmišljanja o povišicama u bližem vremenskom periodu. 

Uz sami zid saniran je i nogostup čitavom dužinom te su otklonjene neravnine koje su u asfaltu nastale naginjanjem zida. Radove je izveo ugovorni izvođač Tehnogradnja, u okviru redovitog održavanja.
 
Ranije je provedena i sanacija oštećenog kamenog zida uz nogostup u istoj ulici.

0 Komentara:

Komentiraj članak