Zašto zločesti dečki fasciniraju žene?

Zašto zločesti dečki fasciniraju žene?

Još u školskim danima zločesti frajeri uvijek imali najzgodnije cure. Postoji li neko nepisano pravilo prema kojem se dobre cure pale na zločeste dečke?
Žene ističu kako žele da njihovi partneri budu kavaliri, da im otvaraju vrata, pridržavaju kapute i nose vrećice iz trgovine, a na kraju se odluče za frajere koji su bezobrazni, nikada ne zovu i ne znaju što je to kompromis.

Nije ni čudo kako su muškarci izgubljeni u cijeloj ovoj priči i nikad nisu sigurni što se očekuje od njih. Ako se njih pita, sasvim im je udobno slijediti stereotipe i ponašati se u skladu s njima, međutim, kako to stereotipi djeluju kada se pravila mijenjaju svako malo?

Zločesti su dečki zanimljivi

Sve što bad boys rade je zanimljivo: odabrali su ne slijediti konformistički put i razvili su sami svoja pravila. Jednostavno, oni rade što god požele i uvijek se izvuku. Djevojke im opraštaju sve greške i grijehe jer su uzbudljivi i šarmantni, jednom riječju – fascinantni.

Dosadnjakovići slijede rutinu i utabane staze, što nije nimalo uzbudljivo, a sa zločestim dečkima se nikad ne zna što je sljedeće. Nepredvidljivost i pustolovina su dio njihove čari zbog koje će žene raditi gluposti.

Zločesti su dečki samopouzdani

Nikada nećete uhvatiti zločestog frajera kako je nesiguran u sebe, kako ne zna odgovor na neko provokativno pitanje ili sklanja pogled sa one zgodne cure u kutu. Oni imaju svoj film u glavi i ne dopuštaju drugim da im naređuju.

Zločesti su dečki izazov

Svi vole dobar izazov, pa tako i žene. Ako nešto predstavlja naizgled nemoguće i nedostižno, onda je sigurno rezultat vrijedan truda, a djevojke koje trče za zločestim dečkima žele osvojiti jackpot uzbuđenja.

"Ostali" muškarci bi mogli naučiti ponešto od zločestih dečkiju i primijeniti to u svojoj strategiji hodanja. Analizirajte njihovo samopouzdanje i probajte se vidjeti novim očima. Ako povećate samopouzdanje, automatski ćete povećati i svoju privlačnost – zračit ćete drugačije i privlačiti ljude sebi.

Ne morate postati bezobrazni i arogantni, ali zato možete biti misteriozniji i nedostupniji. Ovo će vas učiniti zanimljivijima i samim time ćete dobiti "bodove". Ne morate u potpunosti promijeniti svoju osobnost kako biste se uklopili u željeni kalup – to nitko ne bi htio. Jednostavno uvedite sitnice u svoje ponašanje ili razmišljanje – to će biti dovoljno da zapnete nekome za oko.

0 Komentara:

Komentiraj članak