ZAŠTO SE UBOJICA UPUTIO U OPUZEN?: Mještani tvrde kako vjeruju da je tamo tražio još jednu osobu

ZAŠTO SE UBOJICA UPUTIO U OPUZEN?: Mještani tvrde kako vjeruju da je tamo tražio još jednu osobu

Dubrovački dnevnik doznaje kako je maloljetna žrtva ubijena u blizini crkve u samom centru Ploča, dok je druga žrtva ubijena pored svog privatnog deponija u industrijskom dijelu grada.

Kako je Dubrovački dnevnik već pisao, žrtve su muškarac u srednjim godinama i maloljetnik. Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, u ovom slučaju je kao počinitelj osumnjičen Milenko Radulović, a žrtva je njegov brat, 52-godišnji Mitar Radulović te sin osumnjičenikovog susjeda, 16-godišnji M.A.

Kako je Dubrovački dnevnik već pisao, žrtve su ubijene na dvije različite lokacije iz vatrenog oružja. Prema neslužbenim informacijama, prvo je ubijen maloljetnik, a potom i brat osumnjičenog iz više hitaca. Dogodilo se to na javnom mjestu, što je izazvalo paniku očevidaca.

Dubrovački dnevnik doznaje kako je maloljetna žrtva ubijena u blizini crkve u samom centru Ploča, dok je Mitar Radulović ubijen pored svog privatnog deponija u industrijskom dijelu grada. Inače, on se bavio sekundarnim sirovinama. Osumnjičeni Milenko Radulović je uhićen u Opuzenu, a mještani tvrde kako vjeruju da je tamo tražio još jednu osobu. No, nema službene potvrde takve informacije.

Više pročitajte OVDJE.

1 Komentar:

Komentiraj članak