ZANIMLJIV POSAO Na otoku Sveta Helena traži se muškarac što sličniji Napoleonu

ZANIMLJIV POSAO Na otoku Sveta Helena traži se muškarac što sličniji Napoleonu

Vlasti otoka Sveta Helena, na kojem je Napoleon Bonaparte proveo svoje posljednje dane, objavile su neobičan oglas. Službenici iz turističkog resora traže muškarca koji je "sposoban za komunikaciju s različitim vrstama pojedinaca, pogotovo dužnosnicima", piše 100posto.
Ono što je uključeno u poziciju koju će potencijalni zaposlenik obnašati je, između ostalog, isprobavanje posebno šivane garderobe, odnosno kostima Napoleonovih uniformi i neformalne odjeće.

U oglasu ističu i da traže muškarca "specifičnog izgleda" koji bi bio na raspolaganju za različite događaje do 2021. godine kada se obilježava 200 godina od Napoleonove smrti.

Osoba koja bi dobila posao "Napoleona", imala bi i ulogu ambasadora otoka Svete Helene, što ovu poziciju čini donekle prihvatljivom s obzirom na to da je riječ o neplaćenoj, volonterskoj poziciji, prenosi 100posto.

Napoleon je na Svetu Helenu protjeran 1815. godine nakon poraza u kod Waterlooa u Belgiji, a otok se nalazi na oko 2.800 kilometara zapadno od obale Angole.

0 Komentara:

Komentiraj članak