Zadnji  dan je prijave za nastup u 34. Divljoj ligi: Prvak se već prijavio

Zadnji dan je prijave za nastup u 34. Divljoj ligi: Prvak se već prijavio

Danas je posljednji dan za prijaviti momčadi za nastup u 34. Prvenstvu dubrovačkih kupališta u vaterpolu. Prijave se primaju do 17 sati u Caffe baru Giro, koji se nalazi u sklopu Trgovačkog centra Tommy.
Elita, prošlogodišnji prvak, već se prijavila te će biti nositelj skupine A glavnog turnira. Prijavio se i Kamen mali, koji je lani bio četvrti (i on će biti nositelj jedne skupine), a prijavili su se i svi sastavi, koji su 2016. izgubili u četvrtfinalu, ali su plasmanom među osam najboljih osigurali mjesto u glavnom turniru ove godine (Crvene stijene Orašac, Češke banje, Kokoti i Lozica).

Od osam najboljih 2016., koji imaju osigurano mjesto u glavnom turniru, 24 sata prije isteka roka nije bilo prijave momčadi FUN H2O Mlini, koja je bila druga te Penatura, koji je lani osvojio broncu.

Svi ostali koji su se prijavili igrat će u kvalifikacijama, a prijavili su se do srijede, 12. srpnja: Elafiti, Sovrnja Doli, Komarda, Lukovica, Turčin Danče, Betula Danče, Luka Čilipi, Batahovina, Villa Sheherezade, Kolorina, Pasjača Popovići i Sustjepan mali muo.

Teren za domaćinstvo Divlje lige 24 sata prije isteka roka prijavile su slijedeće momčadi: zajednička prijava Turčin Danče i Betula Danče (teren na Dančama), Kolorina (Šulić), Lukovica (Plat), Kamen Mali (Cavtat), Luka Čilipi (Luka Čilipi) i Pasjača Popovići (Pasjača).

Ždrijeb se neće, kako je bilo najavljeno, održati 13. srpnja, već dan poslije, u petak, 14. srpnja. Kada i gdje, znat će se u četvrtak, 13. srpnja do 16 sati.

Prvi dan kvalifikacija je u nedjelju, 16. srpnja, i to će se igrati na Dančama. Glavni turnir počinje 28. ili 29. srpnja, a finale će se igrati 12. ili 13. kolovoza.

0 Komentara:

Komentiraj članak