ZABIO OSAM TRICA Otpisani Dubrovčanin srušio vlastiti rekord koševa u NBA sezoni

ZABIO OSAM TRICA Otpisani Dubrovčanin srušio vlastiti rekord koševa u NBA sezoni

Mario Hezonja očito je našao motiv u tome što ga je Orlando Magic otpisao i pušta ga na kraju sezone. Samo četiri dana poslije najbolje utakmice NBA sezone, odigrao je najbolji meč u cijeloj karijeri.
Nakon što je zbog ozljeda Gordona i Afflaloa dobio priliku u prvoj petorci protiv Clippersa, za što se treneru Vogelu odužio sa 17 koševa, devet skokova, četiri asistencije i čak tri blokade, još bolji učinak imao je u porazu kod Detroita 110:114.

U Motor Cityju srušio je vlastiti košgeterski rekord u NBA-u (21) i karijeri (24 za Barcelonu) i bio najbolji strijelac utakmice s 28 koševa. U veljači 2015. za Barcu je protiv Manrese također zabio osam trica, ali sada je ponovio taj podvig i dodao još četiri koša za novi rekord karijere.

Hezonja je imao odličan šut iz igre 10/18 (55 posto) te izvanredan za tricu 8/12 (66 posto), a nije zanemario ni ostale ključne kategorije. Dodao je šest skokova, dvije asistencije i tri oduzete lopte te bio daleko najbolji igrač Orlanda.

Od samog početka Hezonja je pokazao da je to njegova noć jer od prvih 13 koševa Magica, on ih je zabio čak 11! Tricom u trećoj trećini došao je do 22 koša na utakmici i tako srušio vlastiti NBA rekord, piše Index.hr.

0 Komentara:

Komentiraj članak