ZA 80 KUNA PRODALA SMRDLJIVE ČARAPE Inbox joj zatrpali napaljeni fetišisti

ZA 80 KUNA PRODALA SMRDLJIVE ČARAPE Inbox joj zatrpali napaljeni fetišisti

Ljudi danas pokušavaju zaraditi na svemu i svačemu. Besplatne platforme za oglašavanje otvorile su bezgranične mogućnosti. Od polovne odjeće i obuće do rabljenih automobila i mobitela – čini se kako baš svaka stvar kad-tad pronađe svojega kupca, prenosi Net.hr.
No, reporterka Hannah Kane odlučila je otići još korak dalje i vidjeti hoće li itko biti zainteresiran za – njezine prljave čarape. Na Facebookovu Marketplaceu oglasila je da prodaje čarape u kojima je provela cijeli jedan dan. I ne samo to, već je naglasila da je u njima pretrčala punih pet kilometara. Jamstvo svježine, nema što!

Na njezino zaprepaštenje, ali i sreću, oglas su očigledno vidjeli fetišisti kojima su tuđe smrdljive čarape s rupom na peti više od odjevnog predmeta. I tako je Hannah spremila u džep 10 funti (oko 80 kuna), a ni orala ni kopala.

“Postavila sam početnu cijenu od pet funti, što sam smatrala realnim iznosom koji mogu dobiti. Unutar 15 minuta javila su mi se petorica muškaraca koji su željeli kupiti moje smrdljive čarape. Svi su bili ljubazni i nisam se osjećala neugodno. Objasnili su mi da imaju fetiš i da zato žele dodati moje čarape u svoju kolekciju”, ispričala je ova reporterka za Mirror.

Da stvar bude bolja, napaljeni frajeri nisu željeli kupiti samo njezine čarape. Hannah je dobila i nekoliko ponuda za cipele, pa čak i donje rublje, što je pristojno odbila prodati. Drugoga dana, njezin je inbox zatrpalo još 17 novih poruka.

Hanninu je pozornost najviše privukao muškarac John, koji joj je bio spreman platiti 10 funti za dva para znojnih čarapa. “Prihvatila sam njegovu ponudu. Novac je sjeo za 20 minuta i ja sam mu poslala narudžbu. Čak me pitao mogu li mu svaki tjedan slati svoje prljave čarape, no ipak sam odbila”, zaključila je reporterka za Mirror.
Hannah

Hannah Screenshot

0 Komentara:

Komentiraj članak