WTA TURNIR U MOSKVI Konjuh uspješna na početku kvalifikacija

WTA TURNIR U MOSKVI Konjuh uspješna na početku kvalifikacija

Ana je na startu kvalifikacija WTA turnira u Moskvi sa 6:1 i 6:4 bila je bolja nakon 63 minute igre od tri godine starije Ruskinje, Elonore Alexandrove te se plasirala u 2. kolo.

Povela je s 5:0 u prvom setu. Super zanimljivo je bilo u drugom gemu prvog seta u kojem je odigrano čak 20 poena. Ana je od 0:30 došla do prve break lopte. Potom je Ruskinja imala prednost nakon čega je spasila nove tri break lopte, a zatim je imala nove dvije lopte za izjednačiti rezultat na 1:1.

Međutim, Ana je na kraju s tri poena u nizu povela s 2:0. Ruskinja je u prvom setu osvojila samo četiri poena na servis Ane. Nije imala niti jednu priliku za break. U drugom setu Ana je napravila break u prvom gemu. To isto ponovila u petom gemu.

Vodila je s 5:1. Alexandrova, 137. tenisačica svijeta, uspjela je u osmom gemu drugog seta izboriti prvu break loptu te oduzeti servis Ani. U desetom gemu domaća tenisačica je imala priliku izjednačiti na 5:5. Vodila je s 30:0 i 40:30, ali je Ana prvo spasila break loptu te potom s nova dva poena zaključila meč.

Anu sad čeka uspješnija 22-godišnja Čehinja Tereza Martincova, 166. na WTA rang listi, koja je na startu kvalifikacija bila bolja od Ruskinje Anastasie Pivovarove (6:3, 6:2). 

Izvor: Anakonjuh.net
 

0 Komentara:

Komentiraj članak