Webgradnja.hr već 10 godina najbolji portal za građenje,  uređenje i opremanje

Webgradnja.hr već 10 godina najbolji portal za građenje, uređenje i opremanje

Webgradnja.hr se u svojih 10 godina postojanja izdvojila kao najbolji portal u Hrvatskoj za građenje, uređenje i opremanje. Na portalu privatne i stručne osobe mogu naći vezano uz navedene teme.

Na portalu se nalaze mnogobrojni savjeti i članci na temu uređenja interijera i eksterijera, projekti kuća, katalog s 10.000 proizvoda, galerija interijera/eksterijera kao inspiracija za uređenje doma, adresar s oko 600 tvrtki koje nude svoje proizvode i usluge, prodajne akcije, popusti…Oni posjetitelji koji trebaju majstora ili neki proizvod, a ne znaju točno kome bi se obratili, mogu poslati upit putem rubrike Trebam majstora. Upit će zatim biti poslan na prave adrese, a odgovori s ponudama će stizati posjetitelju u inbox.

Svi one kojima je građenje, uređenje i opremanje struka – arhitekti, projektanti, inženjeri i dr. na webgradnja.hr imaju stručne članke, tehničke opise materijala, CAD detalje, stručne savjete za graditeljstvo.

Preko svake stranice portala može se poslati direktan upit prodavaču, izvođaču ili saznati telefon i adresa. Tako je unazad 6 mjeseci od strane posjetitelja bilo preko 200.000 interakcija s tvrtkama putem portala. Interakcije čine odlasci na druge web stranice, upiti mailom, podatak o tome koliko puta je zatražena na uvid adresa ili telefon. U tom periodu je bilo preko 750.000 posjetitelja.

0 Komentara:

Komentiraj članak