Vrsta žene koja je afrodizijak za muškarce

Vrsta žene koja je afrodizijak za muškarce

Zapitate li se zašto su neke žene uvijek u dugim i sretnim vezama i imaju neodoljive muškarce, dok su druge uvijek same?

Iako vidimo da ove prve sretnice nisu ni najljepše ni najpametnije, a vjerojatno ćemo ispasti smiješne ako sve to pripišemo sreći ili sudbini. Tajna je u tome da one imaju nešto čemu muškarci ne mogu odoljeti.

1. Ispunite prostoriju svojim osmijehom
Što se više smijete, to ste više simpatične suprotnom spolu. Trenirka, neuredna kosa, bez šminke… Uopće nije važno ako iskren osmijeh krasi vaše lice.

2. Laskajte mu
Nisu samo žene rezervirane za laskanje… Ako vam se nešto sviđa na njemu, recite mu. Dečki obožavaju komplimente i osjećaju se sigurnije kada znaju što vam se sviđa kod njih.

3. Dodiri
Nježan i neočekivan dodir će mu poručiti da vas privlači i da je toliko neodoljiv da ne možete izdržati a da ga ne dotaknete. Na ovaj način se uspostavlja i bliskost i suptilno pokazuje da ste prešli u neku intimniju fazu veze.

4. Srdačan pozdrav
Neka vaš pozdrav bude pun ljubavi i topline. Zagrlite ga i uputite mu najljepši osmijeh. Nijedan muškarac ne može odoljeti pozdravu dobrodošlice.

5. Budite zabavne
Ozbiljnost sačuvajte za roditelje ili poslovne sastanke, a na sastanku sa svojim dragim budite zanimljive, opuštene, nasmijane… Dečki obožavaju uz sebe imati osobu koja će im popraviti raspoloženje i učiniti da sat prođe kao minuta. Uostalom, tko još voli mrguda ili ledenu kraljicu.

6. … i pozitivne
Započnite razgovor s lijepim stvarima i temama, recite nešto smiješno, ukrasite prostoriju osmijehom umjesto da se žalite na loše vrijeme, dosadne kolege ili iritantnog šefa… Tko još može odoljeti lijepoj, zabavnoj i pozitivnoj dami?!

7. Ne spominjite druge dečke
Bi li vam bilo ugodno da slušate kako je njegova bivša imala smisla za humor ili koliko je zapravo ona atraktivna? Naravno da ne! Isto tako, dečki ne žele slušati o vašim udvaračima ili bivšoj ljubavi… Takve razgovore ostavite za prijateljice, a u njegovom društvu potrudite se da se osjeća kao jedini muškarac na planetu.

8. Ostavite mjesta i za maštu
Nijednom muškarcu neće biti izazov ako vas može čitati kao otvorenu knjigu. Jedna stvar je da ste iskrene, a sasvim druga da ispričate cijelu životnu priču. Podijelite s njim pojedine zanimljive dijelove, ali ostavite prostora da razmišlja o nekim sitnicama i događajima kada ste vi u pitanju.

9. Pričekajte sa seksom
Čekanje je pametna i sigurna strategija kada su seksualni odnosi u pitanju. Osim što ćete u periodu upoznavanja shvatiti kojem tipu muškaraca pripada, možete mu postati pravi izazov. Zato mu pružite priliku da dokaze kako zaslužuje i vas i vaše tijelo. Naravno, pobrinite se da zna koliko ga želte i da vas privlači, ali ne idite do kraja dok ne budete potpuno sigurne.

10. Ne uzimajte ga zdravo za gotovo
Ne zaboravite da muška srca i osjećaji nisu stvari s kojima se treba igrati. Ne zanemarujte njegove potrebe i želje, pružite mu poštovanje i, naravno, očekujte isto… Jednom riječju, ne uzimajte ga zdravo za gotovo.

0 Komentara:

Komentiraj članak