VRHUNSKA MUŠKA MODA U DUBROVNIKU: Ne propustite božićno sniženje u salonu mode Atlantic /FOTO/

Ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima Atlantic salon mode u Atlant centru razveselit će sve Dubrovčane prigodnim blagdanskim sniženjem na sve artikle i to 20 posto na gotovinu i 10 posto na kartice.
Modni salon Atlantic u jako kratkom vremenu isprofilirao se kao odredište broj jedan vrhunske muške  mode. Svaki modno osvješteni Dubrovčanin prepoznao je Atlantic kao mjesto bogate i kvalitetne ponude za  dnevne i večernje prigode.

U modnom salonu Atlantic pronađite odijela za sve prigode - od maturalnih zabava pa do vjenčanja i  to u brojevima od 42 do 66.

Na policama ovog otmjenog butika mogu se pronaći vrhunski brendovi isključivo za košulje Digel,  Venti te Casamoda, a za odijela tu su brendovi poput Stonesa, Club of gentsa, Digela te marke  Benvenuto. Krojevi košulja i odijela su od extra slim fit do comfort fit.

Osim odijela i klasičnih košulja, možete pronaći i druge modne dodatke - kapute, jakne, pulovere, kožne remene, kravate, igle za kravate, gumbe za manžete. Ljubazno osoblje i vrhunska usluga su najbolji primjer uspješnog poslovanja kojim se modni salon Atlantic može pohvaliti.

Ne propustite božićno sniženje, razveselite sebe ili pak svoje najmilije.

Posjetite salon mode Atlantic na adresi dr. Ante Starčević 24 na prvom katu poslovno-trgovačkog  centra Atlant.

0 Komentara:

Komentiraj članak