Volonterima Društva za zaštitu životinja Dubrovnik srce se slomilo zbog tužne priče ovog predivnog psa

Zabijelilo je jutros od hladne kiše i grada na Žarkovici. Olujni udari bure nosili su sve pred sobom, a hladnoća se zavlačila u svaku poru tvrđava i u svaku pseću nastambu. Ruke dobrih volontera Društva za zaštitu životinja Dubrovnik su promrzle, ali to nije ni blizu koliko im se srce sledilo na činjenicu da je ostavljen ovaj stari vjerni pas
"Suze su jutros natopile lice starice koja se morala odreći svog Gara! Ta draga starica ostala je bez svog doma, a Gara u novi dom nije mogla povesti", tužna je to priča o predivnom psu koji je danas ostao bez doma.

Za sada je Garo na sigurnom i toplom mjestu, a sutra će valjda smisliti nešto. U utočište ne smije ući jer su gradski i ostali "velikani" zabranili dovođenje novih pasa,a nitko se od njih još nije sjetio iznaći rješenje za Gara ili nekog drugog tko treba pomoć.

Zato, kao i uvijek dosada, iz Društva ističu kako se moraju snaći sami jer se brinu i stalo im je, srce im pukne u tisuću komadića kad zagrle uzdrhtalo tijelo dobre nedužne životinje.

Iz Društva za zaštitu životinja Dubrovnik mole za topli dom ovom predivnom psu.
 
"Obrišimo suze s lica starice kako bi i njezina starost bila lakša", poručili su oni.

Broj telefona na koji se možete javiti je 091 5918434 (Žarkovica)

0 Komentara:

Komentiraj članak