VLAHUŠIĆ SE IPAK SLOMIO: Najavio demonstrativno uklanjanje pahuljica sa Peskarije!

VLAHUŠIĆ SE IPAK SLOMIO: Najavio demonstrativno uklanjanje pahuljica sa Peskarije!

Gradonačelnik grada Dubrovnika, Andro Vlahušić, spremno je dočekao vijest o neusvajanju proračuna za narednu kalendarsku godinu, odnosno rušenju osobno njega. Obzirom na krajnji rezultat jučerašnje rasprave u gradskoj vijećnici odmah je sazvao pressicu te najavio svečano uklanjanje pahuljica koje su neki dan razasute po peskariji, jer da sad to, jeli, više i nije osobito važno. Pahuljice koje su razasute na platou peskarije predstavljaju krunu dugogodišnjeg rada deboto bivšeg gradonačelnika.
Sve je spremno za svečano uklanjanje pahuljica koje su u ponedjeljnik nonšalantno zalepršale po i oko gradonačelničke glave, izjavio je neimenovani izvor iz gradskog vijeća.

- U ovom momentu razrađujemo detalje protokola kako bi jedan ovakav događaj protekao na razini koji zaslužuje. Očekuje se dolazak i visokog gosta, predsjednika RH Iva Josipovića, koji će svojom nazočnošću uveličati ovaj povijesni trenutak.

- Ja sam neraskidivo povezan sa predsjednikom, evo baš sam ga neki dan jako nahvalio u ‘Piramidi’, a uklanjanje pahuljica sa Peskarije odlična je prilika da demonstriramo tu povezanost. Sada svi mogu vidjeti koliko je bila mudra odluka mene kao gradonačelnika da pahuljice zalepršaju samo po Peskariji, i tu da stanemo. Da smo ih posuli po Gružu, Montovjerni, Lapadu… sigurno bi se suočili sa kritikama oporbe kako samo bacamo novac građana grada Dubrovnika zbog jeftinih političkih poena, pohvalio je inače skromni Vlahušić samoga sebe.

Andro Vlahušić nije htio otkriti detalje govora koji sprema za ovu svečanost ali ‘provlahušićevski’ Porta Loko ekskluzivno doznaje kako će biti završen zapovjedi radnicima Vrtlara: Niste baš dugo čekali, započnite! Svoje sudjelovanje najavila je i, malo je reći odana, pretorijanka Matija Čale kud Andro tud i ja Mratović, koja uveliko čita sanitarnu literature kako bi pronašla citat pogodan za ovu priliku. /Krkljava Bubaić/

0 Komentara:

Komentiraj članak