Vlada RH unajmila Davida Copperfielda kako bi učinio da Krešimir Milanović nestane

Vlada RH unajmila Davida Copperfielda kako bi učinio da Krešimir Milanović nestane

Vlada Republike Hrvatske potpisala je danas ugovor sa najpoznatijim svjetskim iluzionistom, Davidom Copperfieldom, po kojem se Copperfield obvezuje da će u narednih deset dana učiniti da Krešimir Krešo Milanović, brat predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, nestane, doznaje Porta Loko.
Financijski dio ugovora još uvijek nije otkriven, ali se neslužbeno spekulira kako je riječ o iznosu od više milijuna eura. Iz Vlade nisu željeli komentarati ove navode, ali je rečeno kako dogovorena suma nije ništa u usporedbi sa efektom koji će postići najnovija Copperfieldova iluzija.

– Vlada RH je nakon telefonske sjednice došla do zaključka kako je David Copperfield jedini koji je u stanju riješiti problem Kreše Milanovića.

– Ideja je potekla od samog premijera koji je danima pričao ljudima oko sebe ‘kako nema predodžbu što učiniti sa bratom’, da bi se u jednom trenutku sjetio čuvenog iluzionista.

Kako doznaje Porta Loko, Vlada će tijekom Copperfieldovog boravka u Hrvatskoj pokušati ovog iluzionista angažira i da učini da se završe negativni trendovi pada od 14 kvartala zaredom. /Krkljava Bubaić Bube/

0 Komentara:

Komentiraj članak