VJENČANJE O KOJEM ĆE SE PRIČATI! Milijunašica Fabiola Beracasa pohvalila se posljednjim pripremama u Dubrovniku! /FOTO/

Svjetski poznata milijunašica i starleta iz dinastije Hearst, Fabiola Beracasa boravi u Dubrovniku gdje će u petak izreći sudbonosno DA svom odabraniku, investicijskom bankaru Jasonu Beckmanu s kojim ima 5-godišnju djevojčicu Alessiju.
Fabiola je u Dubrovnik stigla prošli tjedan, a viđena je na koncertu Dubrovačkog simfonijskog orkestra u Kneževu dvoru. Oduševljena koncertom objavila je i kratki video na svom Instagram profilu.Da su pripreme u punom jeku ne treba ni spominjati. U povijesnoj jezgri Grada od ranog jutra postavlja se šator ispred Katedrale, donose stolovi i stolice ispred Kazališta Marina Držića koje je za ovu prigodu unajmljeno i poslužit će kao restoran.

Mladenka se i sama na društvenim mrežama pohvalila pripremama za vjenčanje objavivši fotografiju zalaska sunca u predivnom Dubrovniku.Šuška se kako će na vjenčanje stići svjetski jet setteri, ali i poznata glumačka lica. Međutim, još uvijek ništa nije službeno potvrđeno. Ekskluzivna reportaža objavit će se u jesenskom izdanju Voguea.

0 Komentara:

Komentiraj članak