Vinkovci: Otvoren VK AUTO SHOW

Vinkovci: Otvoren VK AUTO SHOW

Petnaest autoizlagača sudjeluje na najvećem ovogodišnjem sajmu automobila u Hrvatskoj VK AUTO SHOW-u, koji je danas otvoren u Vinkovcima u Športsko-rekreacijskom centru Lenij.
Na sajmu, koji traje do nedjelje, 19. lipnja, održat će se slavonska promocija elektrovozila XD koncept, prvog hrvatskog vozila na elektromotor, a svoj prostor na VK AUTO SHOW-u imaju i vukovarsko-srijemska Policijska uprava i Vijeće za prevenciju grada Vinkovaca, koji će predstaviti svoje programe i akcije.

Vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić rekao je kako se nada da će sajam automobila u Vinkovima pomoći oporavku automobilske industrije i prodaji automobila, koje su se među prvima našle na udaru recesije i još trpe njezine posljedice.

"Još prošle godine po broju izlagača i posjetitelja preuzeli smo primat najvećeg autoshowa regije, a ove smo godine otišli korak dalje. Ponosni smo što smo uspjeli okupiti izlagače i u ovim teškim vremenima te im kroz promotivne cijene najma štandova omogućiti da predstave svoje proizvode i usluge", istaknuo je direktor VK AUTO SHOW-a Goran Rihelj, vlasnik agencije "Pozitiva" koja je organizator sajma.

0 Komentara:

Komentiraj članak