VIDO BOGDANOVIĆ: Što nakon ostavke na mjesto predsjednika dubrovačkog HSS-a?

VIDO BOGDANOVIĆ: Što nakon ostavke na mjesto predsjednika dubrovačkog HSS-a?

Vido Bogdanović dao je pred Novu godinu ostavku na mjesto predsjednika dubrovačkog HSS-a.

Stranku je postavio na noge nakon što je neko vrijeme izbivala iz Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, uostalom stranka je ponovo ušla u ovo predstavničko tijelo građana pa je njegova ostavka taman pred izbore možda neke mogla i iznenaditi. On, po ostavci, za medije nije htio govoriti o razlozima napuštanja ove organizacije. Ali, o njima je govorio o intervjuu za Dubrovački dnevnik

NISU MI SE DALA POTEZANJA ZA RUKAV

Ostavke se obično donose iz dva razloga. Prvi je kad je netko jako nezadovoljan sobom ili stanjem u stranci, a drugi kad se nekome tko je dotad bio u sjeni želi dati prilika.

- Osnovni razlog moje ostavke jest stanje u Gradskom organizaciji za koju sam odgovoran. Stanje je loše, dobar dio odgovornosti snosim ja bez ikakve dvojbe. I nije fer da stranka i članovi budu taoci eventualnih mojih ambicija ili planova. Kad vidiš da ne ide, treba prepustiti prostor drugome.

...

I što sad?

- Ništa, sad će Županijska organizacija imenovati povjerenika koji će odraditi svoj posao, pripremiti stranku za sljedeće izbore.

...

Znači, baš vam se više nije dalo?

- Sad će početi ona potezanje za rukav, to je najgore. Pa će mi netko reći da mi je ovaj ili onaj poručio ovo ili ono, pa će spominjati mjesta, obećavati. Ljudi, shvatite, ne interesira me. Od toga nema ništa. Nema svjetla na kraju tunela. Osim možda cjepiva oko Covida, ali to je druga tema.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.

 

0 Komentara:

Komentiraj članak