VELIKI FESTIVAL Krenule prijave za Dubrovačku trpezu

VELIKI FESTIVAL Krenule prijave za Dubrovačku trpezu

Već tradicionalna gastronomska i humanitarna manifestacija „Dubrovačka trpeza“ održat će se u nedjelju, 21. listopada 2018. na Stradunu. Ovogodišnja manifestacija bit će vrhunac Good Food Festivala, a predstavit će znanja i umijeća brojnih dubrovačkih hotela i restorana, pekara, slastičara, ugostitelja te vinara.
Vrhunska gastronomska izložba započet će u 12 sati ispred crkve sv.Vlaha, uz prigodni kulturno-zabavni program, dok će sav prihod od manifestacije ići u humanitarne svrhe za Udrugu za Down sindrom i Udrugu za osobe s intelektualnim teškoćama Rina Mašera.
Vjerujemo da će i ovogodišnja manifestacija okupiti brojne građane i turiste koji će degustirajući brojna tradicionalna i moderna, slatka i slana jela, još jednom pokazati veliko humanitarno srce Dubrovnika.

Ugostitelji zainteresirani za sudjelovanje pozivaju se da svoje prijave pošalju na mail adrese: pprce@dubrovnik.hr (tel. 638-222) ili dmiloglav@dubrovnik.hr (tel. 638-203) najkasnije do 12 sati 9. listopada 2018.

Organizatori manifestacije su Grad Dubrovnik, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanska županija, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora DNŽ, Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika grada Dubrovnika te Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik.

0 Komentara:

Komentiraj članak