Valerija & The Soul Sanitizers na Beach baru Ponat

Valerija & The Soul Sanitizers na Beach baru Ponat

Prava jazz-soul-blues poslastica očekuje Vas 20., 21., 22. Kolovoza u intimnoj atmosferi Beach bara Ponat. Radi se o široko priznatoj pjevačici Valeriji Nikolovskoj koja će se dubrovačkoj publici predstaviti uz bend Soul Sanitizers. Također će u Dubrovniku predstaviti svoj novi singl "Sebi"
Valerija Nikolovska,široj javnosti poznata kao nekadašnja pjevačica Mayalesa (Svima želim Raj za sve 1999. Aquarius records) iza sebe ima i 3 samostalna albuma s autorskom glazbom,zadnji Well Paid Girl nastao je u suradnji sa Jazz orkestrom HRT.
U posljednjih dvadeset godina nastupa na mnogobrojnim jazz i drugim festivalima i u klubovima.

Dobitnica je glazbenih nagrada Crni mačak, DonatFM ,Porin. U posljednjoj sezoni glazbenog showa The Voice sudjeluje kao vokalna trenerica. Uz bend The Soul Sanitizers izvodi najdraže jazz/soul/blues standarde te vlastitu glazbu iz svoje pjesmarice koju gradi već 20-ak godina. Valerija se profesionalno glazbom bavi od 1987. godine.

Glazbeno je iskustvo kalila u blues, soul, funk, acid jazz, house i gospel sastavima usmjerenja kao što su Delta, Blues Power, Telefon Blues Band, Songkillers, Mayales, Eddy&Dus i drugima. Surađivala je s Josipom Lisac, Zdenkom Kovačiček, Meri Cetinić, Ivanom Kindl, Kristijanom Beluhanom, Matijom Dedićem, Elvisom Stanićem, Majkama i Dinom Dvornikom…

U Dubrovniku će nastupiti u sastavu:
Valerija Nikolovska - vokal
Viktor Lipić - klavijature
Ivan Bonačić - saksofon / flauta
Alan Polzer - bubanj

Ulaz je besplatan.


Bonacic

Bonacic PortalOko.hr

Valerija & The Soul Sanitizers

Valerija & The Soul Sanitizers PortalOko.hr

Valerija & The Soul Sanitizers

Valerija & The Soul Sanitizers PortalOko.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak