VAGA ŠKORPION I STRIJELAC Što mogu očekivati u studenom

VAGA ŠKORPION I STRIJELAC Što mogu očekivati u studenom

Pogledate što u studenome očekuje ova tri znaka.

VAGA

Ljubav i veze

Retrogradan Uran se 6. studenog 2018. godine vraća u kuću partnerstva Vage i pravi opoziciju s Venerom, vladarom Vage. Budući da je i Venera retrogradna do 16. studenog,  stoga tarot-horoskop.com savjetuje da ne donosite važne odluke vezano za vaš ljubavni život.

 

S druge strane, ovo je odličan period za pomirenje i za pokretanje osjetljivih tema, ali prije svega razmislite o svom pristupu. Kod nekih će parova zajednička sredstva i novac biti osjetljive teme, ali trebaju uzeti u obzir neopreznost jednog od partnera u prošlosti. Većina Vaga zna prilagoditi svoje ponašanje kako bi privukle interes partnera, ili ako su stvarno same, kako da privuku nekog u svoj život.

Nakon 16. studenog Mars, vladar partnerstva Vage, ulazi u 6. kuću Vage (svakodnevnih obaveza, organizacija svakodnevice, posao). Voljena osoba može postati zabrinuta zbog zajedničkih obaveza. Ova tema može donijeti svađe i možda svoje želje nećete moći objasniti dovoljno jasno, zato što Merkur kreće retrogradnim hodom 17. studenog u 3. kući Vage (komunikacija i učenje). Kada s voljenom osobom komunikacija nije dobra, trebate biti taktični i strpljivi.

Posao i novac

Mlad Mjesec događa se 7. studenog u vašoj kući zarađenog novca. Možete se nadati pronalasku novog priljeva novca ili ćete na drugačiji način upravljati svojim financijskim sredstvima. Vrijeme je da odredite prioritete i na što ćete prvo potrošiti novac. Ako ne postupite tako novac će se raspršiti na nepotrebne stvari.

Do 16. studenog bi mogli pretjerati s kupovinom u želji da poboljšate sliku o sebi. Radije investirajte u karijeru.

Prvi dio mjeseca je povoljan za dovršavanje određenih poslova, ali pripazite na kakav način komunicirate i koliko su točne i precizne informacije koje drugi mogu doznati od vas, jer bi mogli izgubiti ljude oko sebe. U drugom djelu mjeseca mogu izbiti svađe na poslu zbog propusta, grešaka ili dokumenata koji se ne mogu pronaći i slično. Razlog svađe može biti i vaša tvrdoglavost, zato što nećete odustajati od svog pogleda na stvari i svog mišljenja.

U zadnjem tjednu mjeseca bit ćete pretrpani poslom. Nemojte dopustiti da vas glasine na poslu dotaknu, jer ćete doći do krivih zaključaka.

Moral i zdravlje

Tijekom studenog 2018. godine ritam u vašem životu se pogoršava i često ćete se osjećati zbunjeno ili ogorčeno. Kada se osjećate umorno ili gubite motivaciju sjetite se svega što je dobro u vašem životu – ljudi, stvari i situacija, jer će vam to pomoći da vratite optimizam i da i dalje budete uporni. Vježbe koncentracije mogu vam pomoći.

Savjet

Dobro pripazite na potpisivanje dokumenata, komunikaciju i ako polažete ispite! Vage koje izlaze na ispit na kojem su već pale, sada imaju izgleda za uspjeh.

ŠKORPION

Ljubav i veze

Do 16. studenog 2018. godine vladar veza Škorpiona je retrogradan, u 12. kući Škorpiona, a to dokazuje da je vrijeme da sada dobro sagledate svoj ljubavni život. U pravom ste periodu za razrješavanje unutarnjih sukoba i onog što želite u budućnosti vezano za brak ili vezu koja može postati ozbiljnom.

Na dan kada Venera kreće direktnim hodom, Mars, tradicionalan vladar Škorpiona, ulazi u vašu 5. kuću (ljubavi, veza i flerta). Neki će Škorpioni pasti pod kušnju i željet će se vratiti staroj ljubavi, dok će drugima odgovarati diskretne ili tajne veze. Ako ste introvertni, više ćete vremena željeti provesti u društvu voljene osobe, podalje od ludog svijeta.

Savjetujemo da se uključite u društveni život kao par kako ne bi dosadili voljenoj osobi. Zadnji tjedan studenog 2018. godine donosi opterećenje zbog financijskih izdataka. Možda se nećete složiti oko novčane svote koja se treba izdvojiti za određeni predmet.

 

Posao i novac

Važan događaj za Škorpione tijekom studenog 2018. godine povezan je s novcem, zato što 8. studenog Jupiter ulazi u 2. kuću Škorpiona (zarađeni novac i osobna vrijednost). Bit ćete otvoreniji nego inače i sjajit ćete, zadiviti druge talentima koje imate, a to znači da ćete i svoje prihode poboljšati. Jupiter je i planeta pretjerivanja, pa u nekim Škorpionima može probuditi želju za pretjeranim trošenjem, za uzimanjem pozajmice ili na neki drugi način upuštanjem u rizik.

Kada pregovarate o plaći, povišici ili nekoj drugoj dobiti, važno je da budete odgovorni. Merkur, vladar 8. kuće Škorpiona (zajednička sredstva, porezi, pozajmice, naslijeđe) je u 2. kući Škorpiona i kreće retrogradno 17. studenog i u periodu od 13. do 20. studenog pravi kvadrat s Neptunom.

Drugim riječima, mogli bi imati lažne nade kada se radi o novcu drugih ljudi, računati previše na financijsku podršku drugih, sanjati o velikim svotama ili prelako pristati na vodstvo drugih uz obećanje da ćete brzo i lako zaraditi puno novca. U ovom periodu izbjegavajte financijska nagađanja i troškove u naletima želja, jer ćete biti na gubitku.

Zdravlje i moral

Mlad Mjesec se događa u Škorpionu 7. studenog 2018. godine i pogurava vas da se posvetite sebi, svom psiho – fizičkom stanju i da odredite jasne ciljeve. Bit ćete entuzijastični, samopouzdani i spremni da okrenete novi list u svom životu. Impulzivan i pretjeran nastup ili reakcije oduzimat će vam puno energije. S obzirom na kaotične okolnosti, to ne iznenađuje, ali potrudite se što bolje isplanirati dan i procijeniti što zahtjeva više ili manje vašeg truda i rada. Budite realni.

Savjet

Klonite se sumnjivih poslova!

STRIJELAC

Ljubav i veze

Jupiter 8. studenog ulazi u Strijelca. Jupiter vlada Strijelcem. Bit ćete zabrinuti za sebe i svoje želje, pa bi mogli imati puno razgovora s voljenom osobom oko principa i uvjerenja. Ulazite u novu fazu razvoja na osobnom planu i novih istina, ali imajte na umu i želje osoba oko vas, ponajprije želje voljene osobe, inače bi mogli ostati sami. U ovom periodu ćete imati potrebu reći što mislite i što želite i koje ideje imate. Zračit ćete optimizmom, veseljem, samopouzdanjem i lako ćete osvojiti pažnju potencijalnih partnera koji su istomišljenici.

Ljubavni život Strijelaca koji nisu u vezi je uzbudljiv i nestabilan. Povremeno ćete imati potrebu da eksperimentirate, da se igrate, zabavljate i flertate, zatim da provodite više vremena s prijateljima ili da sudjelujete u grupnim aktivnostima. Merkur, planeta koja vlada vezama Strijelca, je u Strijelcu i 17. studenog kreće retrogradnim hodom. Kvadrat koji Merkur pravi s Neptunom i Marsom ne daje sigurnost u postojanost veze i da veza ide u dobrom smjeru, pa bi mogli doći do zaključka da se ne slažete najbolje s voljenom osobom.

Neki Strijelci će se osjetiti pod pritiskom, jer će voljena osoba željeti potvrdu osjećaja, zaruke ili brak. To može donijeti dosta napetosti i nadalje komplikacije u odnosu.

 

Posao i novac

Venera, vladar kuće posla Strijelca, završava retrogradno kretanje 16. studenog 2018. godine, ali sljedeći dan Merkur, vladar kuće karijere i društvenog statusa Strijelca, kreće retrogradno. Zbog toga tijekom studenog teško da ćete uživati u poslovnom svijetu i bilo bi dobro da si date vremena i dobro razmislite o dugoročnim projektima i promjeni smjera u svojoj karijeri.

Neki Strijelci mogu zaključiti da ne znaju kojim smjerom mogu krenuti dalje, ali prisustvo Jupitera u Strijelcu donosi inspiraciju za nove početke u poslovnom i privatnom životu. Obratite više pažnje na stvari i događanja na poslu, posebno u periodu od 13. do 20. studenog, jer će netko pokušati skrenuti vas s puta ili će vam ponuditi nešto lažno.

Pripazite i kada prenosite informacije nadređenima ili javnosti, jer postoji mogućnost da vama netko da lažne informacije. Unatoč komplikacijama i razgovorima koji su nedorečeni i nejasni, imat ćete pomoć radnih kolega i prijatelja koji će vam pomoći oko posla ili da nađete novi posao. Što se novca tiče, nemojte očekivati veću dobit, jer ćete imati izdatke. Može se raditi o pozajmici koju ćete sada morati vratiti.

Oko 7. studenog mogli bi imati novčanu dobit, možda će vama vratiti novac netko kome ste posudili, može se raditi o novcu koji ste dobili sudskim putem ili slično.

Zdravlje i moral

Teško da će vas netko moći obeshrabriti budući da je Jupiter u Strijelcu. Bit ćete puni energije i dobrog raspoloženja koji ćete širiti na druge, a vaš smisao za humor bit će zarazan. S druge strane, entuzijazam i samopouzdanje mogu vas navesti da impulzivno donesete odluku za sve ili ništa. Samozavaravanje jest najveća opasnost za vas toko studenog 2018. godine. Zbog toga dobro razradite strategije i planove.

Savjet

Nemojte žuriti s ulaskom u nova partnerstva, privatno ili poslovno, jer ćete nailaziti na dvolične osobe koje vam mogli slomiti srce ili isprazniti novčanik!

Izvor: tarot-horoskop.com, prenosi Atma

0 Komentara:

Komentiraj članak