USUSRET SMART FASHION WEEKU: Lansirana atraktivna kampanja s prelijepom Petrom Frković

Povodom nadolazećeg Smart Fashion Weeka Zagreb koji će se održati od 28. do 30. Studenog u Hypo Centru u Zagrebu, lansirana je atraktivna imidž kampanja pod nazivom "FOR fashionable city" s prelijepom manekenkom Petrom Frković koja je proglašena najatraktivnijom Hrvaticom u 2014.
Ove sezone Smart Fashion Week Zagreb održava se pod krovnim sloganom "#WhatAreYouFOR" gdje "FOR" označava pozitivan stav. Biti protiv svega i svih - biti negativan, uvijek je lakši način. Biti pozitivan, biti FOR, STAV je koji može promijeniti svijet.

„Suradnja s Fashion Weekom Zagreb ima za cilj promicati moderniji i dinamičniji način života. Stoga smo našu suradnju u posljednje vrijeme komunicirali putem teasera, a sve kako bi motivirali ljude da budu sretniji i veseliji, da budu svoji, da se pitaju što mogu učiniti kako bi promijenili svijet.

Moda je za (FOR) one sa stavom, za (FOR) optimiste, za (FOR) one koji sanjaju veliko, za (FOR) kreativce, za (FOR) one dobrog srca, za (FOR) one koji propituju svoje mjesto u svijetu, za (FOR) one s pozitivnom energijom, za (FOR) one kojima i kad ne ide u životu i kad se osjećaju grozno, pronalaze svijetlu točku u životu i ne daju se. Smart je upravo sve to i sigurna sam kako će novi modeli pronaći svoje nove urbane vlasnike“ – dodala je Sanja Buterin, voditeljica marketinga &  PR-a Star Importa.

0 Komentara:

Komentiraj članak