UPOZNAJTE SEDMOLIGAŠA Za HNK Graševina navijaju Promili

UPOZNAJTE SEDMOLIGAŠA Za HNK Graševina navijaju Promili

Nogometni klub Kamen iz Vetova od sljedeće će sezone nastupati pod novim imenom - HNK Graševina Vetovo. Definitivno vrlo zanimljiva promjena i upečatljivo ime za nogometni klub koji će se natjecati u najnižem nogometnom rangu u Hrvatskoj, trećoj županijskoj nogometnoj ligi, piše Index.hr.

Naime, s obzirom na to da je Vetovo nedaleko od Kutjeva, a i samo je pretežno vezano za vinarstvo s brojnim proizvođačima kvalitetnih vina, ovim su potezom povezane dvije najvažnije stvari u mjestu - nogomet i vino.

Vetovačko udruženje vinara “Veteri Castra” ovih se dana aktivno uključilo u rad kluba, gotovo čitav Upravni odbor čine upravo vinari, pa se tako i rodila ideja o promjeni imena, ali i još nekoliko zanimljivih ideja koje će zasigurno unaprijediti rad kluba. 

Nova uprava odmah je krenula s novim projektima pa su na Facebooku objavili kako će svi koji pomognu radu kluba s uplatom od 100 do 400 kuna postati članovi navijačke skupine Promili te će dobiti pripadajuću člansku iskaznicu i litru graševine.

Inače, nogometni klub u Vetovu osnovan je 1955. godine pod nazivom NK Sloboda Vetovo te se nakon nekog vremena ugasio zbog loših uvjeta za rad. Obnovljen je 1971., ali pod nazivom NK Kamen Vetovo i zadržao se sve do danas kada klub okreće novu stranicu u svojoj povijesti, piše Index.hr.

0 Komentara:

Komentiraj članak