UPOZNAJTE KREATIVNI DVOJAC: Mala radnja dizajna Vjeka Mandića i Tomislava Grgića

Mala Radnja Dizajna? Veoma zanimljiv, atraktivan i upečatlijv pojam. Naime radi se o modnom brendu za koji su zaslužni osnivači Vjeko Mandić iz Dalmacije i Tomislav Grgić iz Slavonije pa ih je spojilo prijateljstvo, ljubav prema modi, a i ideje istoka i juga Hrvatske.
Trenutno taj prepoznatljivi dvojac radi u Zagrebu, a namjera im je početi poslovati i  u Splitu. Kreativni dvojac pun  ideja dizajnira torbe, a počeli su raditi  i jastuke iz kolekcije „Obitelj Kušin“.
 
Nihova nova kolekcija torbi zove se Chameleon black collection. To su torbe sa zamjenjivim poklopcima veoma moderne i trendi i što je veoma važno veoma velike i od kvalitetnog materijala pa poručuju praktičnost i vrijednost.

Reakcije itekako pozitivne.

Prošla  kolekcija imala je bijelu i crnu bazu na koje su išli poklopci različitih materijala i stilova. U kolekciji je prisutna  crna baza i poklopci inspirirani čipkom, s naglaskom na snazi i eleganciji crne boje.Reakcije pripadnica ljepšeg spola na njihove torbe su i više nego pozitivne što je itekako dobra vijest, a kvalitetu svakodnevno dokazuju.

Osobe koje stalno kupuju njihove torbe pravi su dokaz povjerenja i kvalitete i tu je stvoren jedan prijateljski odnos.

Pripazite što odijevate.

Dizajneri smatraju da su torba i cipele pokazatelj su osobnosti, a ne stila. Dokaz tome je da kako kažu  naiđu na osobe koje  imaju lijepu i zanimljivu torbu torbu, ali torba jednostavno ne pristaje  uz njihovu odjeću i to je onda veliki modni promašaj. Stoga je važno pripaziti što odjenuti i kako kreirati svoj stil.. Na svaki detalj treba obratiti pozornost. Pripazite što odijevate!

Da se ne bi nosila stalno jedno torba dizajneri su se dosjetili kako bi bilo idealno da se kod njihovi Chameleon torbi osim  poklopaca mogu mijenjati i baze tj. njihova veličina pa su u ponudu stavili i manju torbu na koju ide poklopac velike torbe.

Jelena Hendić

0 Komentara:

Komentiraj članak