Ukić: Sve protivnike moramo ozbiljno shvatiti

Ukić: Sve protivnike moramo ozbiljno shvatiti

Nakon poraza od Grčke, hrvatska reprezentacija odradila je trening u zagrebačkoj Areni u kojoj u utorak igra protiv Makedonije u susretu trećeg kola skupine C Europskog prvenstva.
I bez Marka Tomasa i Bojana Bogdanovića izabranici Velimira Perasovića u šaci su držali moćnu Grčku sve do završne tri minute. Snage je nestalo u ključnim trenucima, a iskusni protivnik situaciju je okrenu u svoju korist i na kraju slavio 72:70.

Imali smo danas sastanak na kojem smo prokomentirali utakmicu s Grcima. Svjesni smo gdje smo griješili i napravit ćemo sve da nam se ne ponovi na sljedećim utakmicama, rekao je Krunoslav Simon.

Jučer smo pokazali da možemo igrati i bez dva nama jako bitna igrača protiv odličnog protivnika. Ponovimo li obranu, želju i motiviranost s jučerašnje utakmice, sljedeća tri susreta ne bi smjeli dovesti pobjedu u nijednom trenutku u pitanje. Međutim, znamo iz nekog iskustva da imamo dosta problema protiv nominalno lošijih ekipa i da sve moramo ozbiljno shvatiti, istaknuo je Roko Leni Ukić.

Ističe da se ponajprije trebaju oporaviti nakon psihološki teškog poraza protiv Grčke. Makedonija sigurno nije kvalitativno ni blizu Grcima pa čak ni Slovencima, međutim igraju atipičnu košarku s četiri vanjska igrača, puno dobrih šutera i ako te uvedu u svoj ritam mogu biti dosta nezgodni, dodao je Ukić.

0 Komentara:

Komentiraj članak