U uličici pronađen mačić i ova  dirljiva poruka (koju je očito  napisalo neko dijete)

U uličici pronađen mačić i ova dirljiva poruka (koju je očito napisalo neko dijete)

Netko je na cesti u kutiji ostavio ovog malog, preslatkog mačića, a u kutiji je bila i jedna veoma dirljiva poruka.
Fotografiju poruke i mačića na svom su Facebook profilu objavili iz MEOW Cat Rescue centra, a ispod fotografija su napisali:
“Jedna žena koja je šetala psa u uličici je ugledala kutiju, koja joj se u početku činila kao i svaka druga. Njen pas počeo je znatiželjno njuškati oko kutije, nakon čega joj je intuicija rekla da pogleda što je unutra. Kad je podigla poklopac, na njemu je ugledala poruku koju je (vjerojatno) napisalo neko dijete te zamolilo za pomoć maci prema kojoj se netko nije odnosio kako treba.”

DEČKO MOJE MAME JE ZLOČEST PREMA MENI. OČAJNIČKI TREBAM TOPLI DOMMEOW


Mršav, ali zdrav


“Kad je pogledala u kutiju, unutra je vidjela i malog mačića, koji je bio ostavljen i prepušten bilo kome tko ga pronađe. Zatim je uzela kutiju i krenula kući. Htjela je biti sigurna da je mačić zdrav, pa je dogovorila pregled kod veterinara. Na svu sreću, mačić je savršeno zdrav…i iako je malo mršav, to se lako može popraviti. Mačića je donijela k nama i pitala možemo li se pobrinuti za njega. Naravno da možemo!”

Mačić je smješten u privremeni topli dom i odlično napreduje

“Ova beba trenutno je smještena kod udomiteljske obitelji s ostalim mačićima njene dobi i odlično napreduje, a izuzetno smo sretni što je stigla do nas. Iako imamo više pitanja nego odgovora, zauvijek smo zahvalni hrabrom djetetu koje je vidjelo da mačić zaslužuje bolje, kao i ženi koja ga je spasila”, pišu dalje na svom Facebooku.
Poruka

Poruka fb

0 Komentara:

Komentiraj članak