U REZIDENCIJI ROBERTA BANTIĆA ROBANTICA: Šešir, kaftan i ceker su dobitna kombinacija!

Zavirili smo u rezidenciju poznatog dizajnera Roberta Bantića Robantica u Ilici u centru Zagreba. Što smo prvo uočili? Prekrasan ambijent, čaroliju muzike, dominantnu bijelu boju, uređeno u rustikalnom stilu. Dom je veomaj eteričan, vrlo je otvoren, prozračan, vlada harmonija i mirnoća, specifičan je i dizajner dom naziva svojom meditacijom.
-Kreativnost, mašta i malo truda potrebni su da vam dom izgleda izvrsno Kad netko uđe u moj dom zna kakva sam ja osoba. Moj dom je moja osobnost-poručio je dizajner.

-Bijela boja mi je najdraža jer dava čistinu, prozračnost, volim tu rustiku bijelu, smatram da je to ogledalo jer kakav ti je dom tako odiše i čovjek i to je ogledalo jednog čovjeka. Radim na svom duhovnom životu, volim sve božanstveno i lijepo. Kad je nešto lijepo neću reći da je mrak nego da je božanstveno. Bijela boja me opušta, smiruje, volim je nositi antistresna je, volim zelenilo, obožavam noćne lampe koje sam i sam radio.Dizajniram rolete i uživam u uređenju unutarnjeg interijera.

Haljine spremne za Pariz

Što se tiče kreacija Robert Bantić Robantico trenutno radi visoku modu ali mi je želja da moje haljine ugledaju svjetlo Pariza. Vrijedi istaknuti da su francuske pjevačice veoma zaljubljene u njegove kreacije.

Uočili smo jednu prekrasnu kreaciju. Naime radi se o siva kreaciji koja je dosta hladna, svileni taft sa štrasom na koje će se dodati još ukrasa . To je haljina veličanstvena, ženstvena, naprosto moćna.

Njegove haljine se naručuju za razne prigode kao što su krizme i tada voli djevojke odjenuti  decentno, ženstveno, mladenački i ne smije biti kako kaže dizajner vulgarna i to mi se ne sviđa i na mnogim krizmama sam vidio vulgarni stil. Za maturalne zabave također radi dosta haljina.

Ne smije se zaboraviti spomenuti da je upravo ovaj dizajner odjenuo mnoge poznate osobe, neke je odbio jer nije želio raditi s njima jer su zahtijevale prevulgarne kreacije. Ipak se radi o dizajneru koji ima svoj put i cilj.

Njegovi kaftani su traženi

-Kaftani su izazov ljeta i ja sam koloritet našao u prekrasnoj Africi i Indiji. Kaftani su uglavnom s motivima Afrike, Indije gdje ima toliko boja i šarenila i Indijke nose jasmin u svojoj kosi i to ga veoma  inspririra. Veoma sam zaljubljen u Afriku, a  možda jednog dana i posjetim Afriku to mi je želja tako da sam ja svoje kaftane posvetio Africi. Primijetio sam ženu na trgu u mom kaftanu. Svi gledaju Afriku na njoj i svi gledaju kaftana vidim kakav je na njoj  ja sam se njoj javio ona je mene izljubila- istaknuo je Robert.

Najtraženiji su ove godine dugi kaftani. Kod ovog dizajnera su  dominirali crno-bijeli, neki su bili oslikani baš kao Afrika, a nije radio kaftane sa uzorcima cvijeća. Afrički zov divljine je prisutan i sve su kaftani od svile, lepršavi i s šeširom i japankama izgledaju izvrsno a mogu se nositi nositi i s  visokom potpeticom.

Šešir, kaftan i ceker su dobitna kombinacija koja je itekako primjetna i rasprodao je sve kaftane.

-Josipu Lisac bi volio vidjeti u afričkom kaftanu. Josipi Lisac bi napravio ljubičasti kaftan i bila bi mi moćna u njemu. Ljubičasti kaftan bi ja oslikao sa zlatnim motivima a njoj bi pristao i crni kaftan kojeg bi također cijelog oslikao. Njezin kaftan bi imao egipatske motive jer to pristaje jednoj ženi moćnoga glasa, karizmatičnoj pjevačici.- naglasio je Robert.

Jelena Hendić

0 Komentara:

Komentiraj članak