U  posljednja 24 sata zabilježeno je 135 novih slučajeva zaraze

U posljednja 24 sata zabilježeno je 135 novih slučajeva zaraze

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 19 osoba pozitivnih na koronavirus, jedan pacijent zahtijeva intenzivnu skrb i nalazi se na respiratoru.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 135 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o 69 osoba iz Dubrovnika, 21 iz Konavala, 18 iz Metkovića, 12 iz Župe dubrovačke, četiri iz Vele Luke, tri iz Kule Norinske, dvije iz Opuzena i Ploča te jednoj iz Blata, Orebića, Slivnog i Zažablja.

Oporavilo se 75 osoba: 30 iz Dubrovnika, 19 iz Metkovića, sedam iz Župe dubrovačke, četiri iz Konavala, tri iz Opuzena i Ploča, dvije s Lastova i iz Orebića te jedna iz Blata, Korčule, Lumbarde, Zažablja i s Mljeta.

U posljednja 24 sata obrađena su 393 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 230 800 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 19 osoba pozitivnih na koronavirus, jedan pacijent zahtijeva intenzivnu skrb i nalazi se na respiratoru.

U samoizolaciji je 396 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 1011 slučajeva kršenja te mjere.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih mjera propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

0 Komentara:

Komentiraj članak