TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Što sve sprema Ronald Braus?

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Što sve sprema Ronald Braus?

Emisija koja je gledatelje prikovala za male ekrane, 'Tvoje lice zvuči poznato', približila je hrvatske zvijezde publici, na malo drugačiji, inovativan način. A kako svoje sudjelovanje u ovom projektu ispričao nam je Ronald Braus.

Zašto ste se odlučili sudjelovati u Tvoje lice zvuči poznato?

Pa odlučio sam se za sudjelovanje u ovom showu prije svega jer je kod nas prvi put i jer volim testirati samog sebe. Format je vrlo zanimljiv i dobro je prošao u drugim državama pa me ponukalo da se i ja odvažim.

Mislite li da su takve emisije dobre?

Naravno da jesu…Mislim da ljudima treba zabave , a ova emisija je daje i na pretek.  Sama gledanost koja je zbilja ogromna je i dokaz da su ljudi željni takvog formata.

Jeli izazov transformirati se iz tjedna u tjedan u likove koji inače nisu iz vaše domene?

To i je najveća fora. Naročito meni kao opernom pjevaču opterećenom postavljenim pjevanjem. Mislio sam da ne mogu u tjedan dana postati Indira ili Robbie, no, evo, uspio sam. Cak sam shvatio i da nisam tako spor u učenju pjesama kao sto sam mislio.

 Koga bi ste voljeli interpretirati, a do sada vam se nije pružila prilika u ovoj emisiji?

E to je dobro pitanje…ni sam ne znam …Možda Terezu Kesoviju…Tu bih se lijepo zabavljao …..:) 

Kako ste se, po vlastitpom sudu snašli u ovom obliku zabavne emisije?

Pa za sada dosta dobro…Ima boljih i lošijih trenutaka i transformacija ali u tome i je car emisije. Nešto ti bolje sjedne a nešto manje dobro….

I što publika koja gleda emisiju može očekivati od vas u nadolazećim emisijama?

Predlažem da publika samo uživa u svima nama jer vjerujte mi, bit ce iznenadjenja…Trudit ću se bit zabavan, opušten i doprijet do srca gledatelja (ako već nisam) U ostalom, i nama je prilično zabavno u cijeloj ovoj priči. Stekli smo nova prijateljstva i vjerujem da ćemo se i ubuduće družiti. A tko zna kakav će projekt još isplivati :)

 

 

0 Komentara:

Komentiraj članak