TRUDNA, A U VEZI JE S ČETVORICOM MUŠKARACA Nesvakidašnja obitelj 'Svi smo jako uzbuđeni što ćemo odgajati dijete skupa' (VIDEO)

TRUDNA, A U VEZI JE S ČETVORICOM MUŠKARACA Nesvakidašnja obitelj 'Svi smo jako uzbuđeni što ćemo odgajati dijete skupa' (VIDEO)

Poput mnogih drugih trudnica, Tory Ojeda uzbuđena je zbog rođenja svoje djevojčice za dva mjeseca - no ona će imati malo više pomoći nego većina, prenosi Index.

20-godišnjakinja iz Jacksonvillea (Florida) u poliamornoj je vezi s četvoricom muškaraca. Za Barcroft Mediju kaže kako je biološki otac djeteta jedan od njezinih partnera, no curicu planiraju odgajati svi zajedno kao obitelj, prenosi Index.

"Svi smo jako uzbuđeni što ćemo odgajati dijete skupa", kazala je djevojka koja je zbog svog načina života kritike dobivala i od članova obitelji i prijatelja. Sad, kaže, njih petero živi zajedno i izlaze već nekoliko godina.

Jedan od njezinih partnera, Christopher, kaže kako je trudnoća pomogla Ojedinoj obitelji da prihvate poliamoriju svoje kćeri, prenosi Index.

Ojeda je prvog partnera Marca upoznala u srednjoj školi i tad su počeli izlaziti. Poliamorična je postala nakon što se zaljubila u prijatelja Travisa samo nekoliko mjeseci nakon što je započela vezu s Marcom.

Kasnije je počela izlaziti i s prijateljima Ethanom i Christopherom, a nakon zajedničkog odmora ranije ove godine saznala je da je trudna. Dok je biološki otac Christopher, Ojeda kaže kako planiraju odgajati kćerku kolektivno.

Trenutno njih petero živi zajedno i izmjenjuju se u krevetu s njom kako bi svi dobili jednako vremena.

Kaže kako ljubomora može postati problem u takvoj vezi, posebno oko ravnomjernog raspoređivanja vremena s njom.

No za razliku od nekih drugih poliamornih veza, situacija u njihovoj malo je drugačija. Njezini partneri izlaze samo s njom.

1 Komentar:

Komentiraj članak