TRUD I RAD SE ISPLATILI    Gimnazija Dubrovnik pozvana  na ISF   prvenstvo u košarci

TRUD I RAD SE ISPLATILI Gimnazija Dubrovnik pozvana na ISF prvenstvo u košarci

Košarkaška ekipa Gimnazije Dubrovnik, kao pobjednik Završnice Državnog prvenstva školskih sportskih društava 2015./16. godine, je odlukom Hrvatskog školskog sportskog saveza, pozvana da na ISF Svjetskom školskom košarkaškom prvenstvu 2017.godine ., u konkurenciji 32 zemlje, da brani boje hrvatskog školskog sporta u konkurenciji mladića.
Košarku kao školski sprt prepoznali su i profesori Gimnazije Dubrovnik i upravo zbog njihovog truda i predanog rada, te kvalitetnog rada u dubrovačkim sportskim klubovima, školski klub Gimnazijalac u svim sportovima, iz generacije u generaciju ostvaruje izvrsne rezultate na državnoj razini, unatoč ograničenim financijskim sredstvima kojima raspolažu.
 
ISF Svjetsko školsko košarkaško prvenstvo 2017.godine. održat će se u razdoblju 29. travnja do 7. svibnja u Poreču, a ekipu Gimnazije Dubrovnik na tom će prvenstvu voditi prof. Vlaho Zlošilo, stručni suradnik košarkaškog tima Maro Lučić. Kapetansku trakicu tima nosit će učenik Ivan Marković.
 
Osim Gimnazije Dubrovnik, na ISF školsko košarkaško prvenstvo  pozvane su još dvije hrvatske ekipe: III: Gimnazija Zagreb, prvoplasirana ekipa u konkurenciji djevojaka, te Ekonomska škola Šibenik drugoplasirana ekipa u konkurenciji djevojaka.

0 Komentara:

Komentiraj članak