Tri priče i tri vrhunske glazbenice u Cavtatu

Tri priče i tri vrhunske glazbenice u Cavtatu

Svojim koncertom Meritas i Jelena Radan pridružuju se vrijednoj akciji prikupljanja sredstava za otkup slike Vlaha Bukovca Konavoski tkalci iz 1920. za Muzeje i galerije Konavala.

Jelena Radan & Meritas najavljuju najnoviji zajednički projekt Tri priče koji će u utorak, 7. 6. u 21:00 predstaviti na Ljetnoj pozornici na rivi u Cavtatu.

Najnoviji je to koncertni projekt nastao u njihovoj zajedničkoj radionici, posljednje među brojnim poglavljima njihove dugogodišnje suradnje, u kojoj su ostvarile niz projekata, a osvojile i brojne nagrade. Ovaj najnoviji, na veliko zadovoljstvo brojne publike, premijerno su predstavile 2020. u čarobnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku.

Svojim koncertom Meritas i Jelena Radan pridružuju se vrijednoj akciji prikupljanja sredstava za otkup slike Vlaha Bukovca Konavoski tkalci iz 1920. za Muzeje i galerije Konavala. Iznos od 75 000 kuna za kupnju slike prikuplja se isključivo od dobrovoljnih priloga kako bismo zajedno ovu malu Bukovčevu sliku vratili doma, u Cavtat, do rođendana Vlaha Bukovca 4. srpnja. Sve informacije nađite na konavoski-tkalci.mailchimpsites.com. Tako će i ovim koncertom biti obilježena 100. obljetnica od smrti Vlaha Bukovca, koju obilježavamo ove godine.

Ulaz na koncert je slobodan – stoga, nema opravdanja za nedolazak svih onih koji vole vrhunske izvedbe i dobru glazbu!

Tri dame sjajnih vokala i tri glazbene priče koje ćete još dugo pamtiti – ljetna glazbena poslastica koju ne smijete propustiti!

 

1 Komentar:

Komentiraj članak