Tri odlične stand up comedy večeri stižu u Dvorište TUP-a

Tri odlične stand up comedy večeri stižu u Dvorište TUP-a

Dubrovačka stand up scene sve više raste uz Studio Smijeha.
Kako je Marina Orsag zadnjih godinu dana praktički građanka Dubrovnika, odllučila je ne samo odmarati i uživati u ljepotama našeg Grada, već i pokrenuti redovniju stand up comedy scenu. Spojila se sa urbanim Dvorištem TUP koji je svojim duhom sjeo kao najbolja lokacija za stvaranje dubrovačke stand up comedy scene. Tako da vas u slijedeća dva tjedna očekuju ne samo zvijezde domaće i regionalne scene, već i prvi stand up komičari Dubrovnika.

I do sada već smo imali prilike odgledati vrhunske showove u TUP-a, od Kaj Bre?! do Žene za volanom, pa i prvu večer otvorenog mikrofona, a sada nas još očekuju i "Etnološki višak" BiH stand up show, repriza Open mic večeri, te Ladies night stand up (Hr/Slo/BiH). Kompletna priča uokvirena je u Stand TUP comedy večeri projekt i nadamo se da neće sve stati nakon ljeta, nego da ćemo imati i dalje prilike uživati u smijehu i vrhunskom humoru. 

srijedu 28.7. očekuje vas Stand TUP Open mic night Dubrovnik repriza
Kako se prvi open mic popunio u rekordnom roku i nisu svi stigli vidjeti naše nove dubrovačke stand up komičare/ke u nastanku, a i njima treba da isprobaju tekst još koji puta, odlučili su napraviti reprizu. Za vas koji ne znate o čemu se radi: U lipnju ove godine Marina je pokrenula prve radionice stand up komedije u Dubrovniku, na koje se prijavilo troje ljudi koji su 19.6. u Dvorištu TUP svoj prvi nastup ikad. Upad 10kn. 

četvrtak 29.7. možete gledati "Etnološki višak" BiH stand up show
"Etnološki višak" novi je show dvojca iz Mostara, zvijezda Hayatovog Monthy Dayton showa. Igor Drljo vam se već predstavio i ovaj put dolazi s novim forama, dok Omer Hodžić jedva čeka da vam se predstavi. Upad 50kn.

subotu 7.8. stižu četiri dame stand up komedije sa showom "Ladies night" stand up (Hr/Slo/BiH)
 Ovaj show oduševio je publiku Ljeta na Valamaru, a sada stiže u Dvorište TUP. Naše dame stand up komedije će vam svakako dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo "muški posao". Nasmijte se do suza raznim ženskim temama, te muško ženskim odnosima iz ženskog kuta. Za sve muškarce koji se nećkaju oko gledanja, imamo super vijest. Napravljeno je dugogodišnje istraživanje i sto posto je potvrđeno da ukoliko se od srca iskreno nasmijete ženi, neće vam se smanjiti. Probajte. Upad 60kn. 

Sve informacije možete naći na Facebook stranici Studija Smijeha ili Dvorišta TUP, a sve rezervacije ulaznice vrše se na ulaznice@studiosmijeha.hr ili na 0958681319.
Tri odlične stand up comedy večeri stižu u Dvorište TUP-a

Tri odlične stand up comedy večeri stižu u Dvorište TUP-a PortalOko.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak