TKO JE OVO ODOBRIO? Ćorić sudjelovao u degutantnom ždrijebu – kuglice izvlačile iz gaćica i grudnjaka (VIDEO)

TKO JE OVO ODOBRIO? Ćorić sudjelovao u degutantnom ždrijebu – kuglice izvlačile iz gaćica i grudnjaka (VIDEO)

Djevojke su oznake skupina izvlačile iz grudnjaka i ispod suknji.
Milano će večeras na Mastersu ugostiti najbolje tenisače do 21 godine, što je novost u teniskom svijetu. Hrvatski predstavnik, Borna Ćorić, bit će u skupini B, a s njim su još i Rusi Karen Hačanov i Danil Medvjedev te Amerikanac Jared Donaldson, piše dnevno.hr.

Ćorić će zaigrati protiv Donaldsona u 19.30 sati, ali to nakon sinoćnjeg ždrijeba gotovo nikog ne zanima. Naime, u Milanu je održan najgnjusniji i krajnje seksistički ždrijeb nad kojim se zgrozio svijet.

Naime, na ždrijebu su sudjelovale i manekenke koje su oznake skupina “A” i “B” nosile ispod majici i suknji te su ih od tamo izvlačile. Malo je reći da je ovakav potez organizatora naišao na osudu.

“Sramota”, na Twitteru je napisala bivša tenisačica Amelie Mauresmo, a kako nije bila jedina kojoj je ovo zasmetalo, ATP se ispričao.

“ATP se ispričava svima koje je ova ceremonija povrijedila. Naša namjera bila je da obuhvatimo bogatstvo Milana kao prijestolnice mode i tenisa. Na kraju je sve ostavilo gorak okus i žao nam je zbog toga”, napisali su u priopćenju.

ATP-ova isprika u najmanju ruku je smiješna, pa barem se Milan može predstaviti na mnogo načina, a izvlačenje slova iz intimnih djelova (budimo realni, točno tako to izgleda na videu), sigurno nije jedan od njih.

Manekenke u ovom slučaju čak nisu bile ni u službi ljepote, već u službi objekata koji u jednom trenu jednostavno moraju izvuči slovo skupine u kojoj se neki od tenisača našao. Sve to mogao je biti tulum s puno ukusa, lijepim tenisačima i još ljepšim Talijankama, ali na kraju smo dobili festival seksizma i žene svedene na sise, guzice i međunožja (iz kojih izlaze slova).

Činjenica je da su djevojke pristale na to, ali isto tako činjenica je i da nebi bile angažirane da su odbile.

Žalosno je da upravo za prijestolnicu mode i jedan od najrazvikanijih gradova na svijetu nisu pronašli baš niti jedan primjereniji, maštovitiji ili jednostavno pristojniji način za predstavljanje.

0 Komentara:

Komentiraj članak