Tko je od poznatih bio na Perwoll FASHION HR-u? /FOTOGALERIJA/

Brojna poznata lica zablistala su u zanosnim i itekako primjetnim kreacijama na modnom događaju Perwoll FASHION.HR koji se u listopadu održao na Zagrebačkom velesajmu.
Neki od poznatih koji su iz prvi redova gledali revije poznatih dizajnera su : Severina, Andrea Čermak, Fani Stipković, Ecija Ojdanić, Iva Balaban, Lejla Filipović, Monika Mamić Kravić, Iva Šarić Leko, Ankica Dobrić, Petra Kurtela, Anita Dujić Veljača, Korana Gvozdić, Marijana Batinić, Tihana Harapin Zalepugin i brojni drugi.

Zaista je to bio veoma spektakularan i vrijedan modni događaj za svaku pohvalu organiziran na najvećem nivou. Vedro i veselo raspoloženje vladalo je od početka do kraja modnog događaja. Ovaj nema sumnje veoma prepoznatljivi modni event svakako je preporučljivo okupljanje zaljubljenika i zaljubljenica u modu.

Tko je sve od poznatih bio na ovom modnom događaju i što su odjenuli pogledajte u fotogaleriji.Vrijedi naglasiti da su poznati slijedili modne trendove na ovom modnom događaju i bili itekako trendi odjeveni. Koliko trendi po vašem mišljenju procijenite nakon pregleda fotografija.

Jelena Hendić foto: PR foto

0 Komentara:

Komentiraj članak