Tko će osvojiti prestižnu titulu Modela godine?

Tko će osvojiti prestižnu titulu Modela godine?

Ovogodišnji strukovni izbor za Model godine održati će se u ponedjeljaK 26. siječnja 2015.u GREEN GOLD-u.
Kao i prethodnih godina sudjeluje ukupno 24 kandidata u kategorijama za ženski model godine,fotomodel godine i muški model godine. Djevojke će nositi ekskluzivne večernje haljine SHERRI HILL, vjenčanice WEDDING CITY te nakit od bijelog zlata zlatarnice PRAHIR, kupaće kostime PLETIX uz koje će nositi sunčane naočale MISSONI i MOSCHINO. Za kožnu galanteriju GALKO te sportski program LEGEA, MAGIC SPORT.

Muški kandidati također će se predstaviti u sportskom i kupaćem programu te u odijelima muške mode ŠABIĆ. Da bi djevojke zablistale pobrinula se preparativna kozmetika BOTTEGA VERDE.

Pobjednike svake kategorije očekuju vrijedne nagrade a svakako bi istaknuli visoku školu Nikola Šubić Zrinski koja osigurava tečaj brzog čitanja te osposobljavanje/usavršavanje po osobnom izboru.

Za frizure svih kandidata zaduženi su frizerski saloni LARISA i PILUS a za make up poznata vizažistica ZDENKA MIHELJ i RENATA ŠMIDA.

Kako bi sve kandidatkinje bile top formi pobrinuo se salon MIDI i DHARMA.

Voditeljice ovogodišnjeg programa bivše su Kraljice Hrvatske Tina Katanić i Kristina Bralo, a organizatorice izbora i direkcije su Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović.

0 Komentara:

Komentiraj članak