Terezu Kesoviju oduševila pobjednička pjesma Leta 3: 'Navijala sam kao luda!'

Terezu Kesoviju oduševila pobjednička pjesma Leta 3: 'Navijala sam kao luda!'

Evo što su na pobjedu Leta 3 kazala hrvatske glazbene legende za RTL Danas.
Tereza Kesovija da je za njih "navijala kao luda": I kad sam čula da su oni pobijedili, ja sam tako zaurlala da je cijela Graščica čula kako se derem: Bravoo!"

Tonči Huljić ipak je kritičniji: "U šta se, eto, Eurovizija pretvorila kada ja moram kazati da je za tu i takvu Euroviziju Let 3 najbolja opcija."

Tony Cetinski je na pola puta: "Ajmo sad, ove godine ćemo probati sa šok terapijom pa ćemo vidit na šta će to izać i šta će se desit. Ja njih volim i družimo se i sretnemo se. Moja supruga ih isto obožava. Kaže: 'Ma to je super, nek' se malo zezamo ove godine'. Samo treba imat neke granice jer ipak predstavljaš svoju zemlju, ne predstavljaš samog sebe."

Zrinko Tutić osvrnuo se na njihove stražnjice: "Čepove u guzi su zamijenili ružama u guzi tako da se nadam da će im te ruže donijeti sreću u Liverpoolu. Potpuno je ostalo u sjeni to što oni sjajno sviraju i pjevaju." No, zna se, na Eurosongu su od pjesme i nastupa ipak važniji susjedi. I tu bi moglo biti problema.

"U večeri u kojoj se nalazimo, gdje ima preko 10 baltičkih i skandinavskih zemalja koje su svijet za sebe i one nas neće pustiti u svoj svijet", navodi Huljić za RTL.

1 Komentar:

Komentiraj članak