Svi su ludi za špicokama- i to salonkama! /FOTO/

Kako je krenulo čini se da se špicoke koje su neko vrijeme bile nestale iz modnih krugova polako vraćaju i zauzimaju svoje mjesto i to čak prvo. Naprosto su svi ludi za špicokama- i to prvenstveno salonkama.
To nije nimalo začuđujuće s obzirom da znamo da salonke nikad ne izlaze iz mode, a špicoke su (p)ostale svevremenski modni trend među obućom.

Koje su prednosti špicoka salonka? To je komad obuće kojemu je elegancija na prvom mjestu, modernost na drugom, ženstvenost na trećem i udobnost na četvrtom mjestu. Moglo bi se još nabrojiti prednosti, ali uzmimo u obzir da su ovo četiri veoma važne prednosti.

Nekako je postalo dosadno nositi crne špicoke jer su već moglo bi se istaknuti svojom prejednostavnošću i velikom zastupljenošću svoju prepoznatljivost i modernost  odavno prisvojile i zadržale. Zadržat će je još dugo.U to možemo biti sigurni.
Stoga je poželjno upravo špicokama u crvenoj, žutoj, ljubičastoj ili nekoj drugoj boji osvježiti odjevnu kombinaciju i još više istaknuti kompletni dojam, odnosno pozornost usmjeriti na te efektne špicoke koje će nema sumnje "podići" i najjednostavniju kombinaciju.

Špicoke  jednostavno pristaju na mnoge odjevne kombinacije i prilagodljive su različitim tipovima izlaska. Kako i ne bi kad su to cipele koje su vladarice raznih stilova! Tko od poznatih i kakve nosi špicoke, te uz koje odjevne predmete ih kombinira pogledajte među fotografijama.

Jelena Hendić foto: PR PERWOLL Fashion.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak