SVI GA ISPROBAVAJU Nevjerojatan trik protiv mrava postao viralan

SVI GA ISPROBAVAJU Nevjerojatan trik protiv mrava postao viralan

Praktičan trik jedne korisnice Twittera postao je viralan nakon što su svi u njemu prepoznali spas za ovo ljeto. Christine Fox obznanila je kako ona drži naporne mrave daleko od svoga pića i zaista ne može biti jednostavnije. Ona, naime, kredom nacrta obruč oko čaše.
“Mravi mrze kredu”, napisala je na Twitteru uz pripadajuću fotografiju mrava koji je došao do linije, ali je ne prelazi, prenosi net.hr “Nacrtajte obruč kredom oko svoje čaše sa slatkim pićem ili čak oko tegle sa cvijećem i više se ne morate brinuti da će se unutra naseliti kukci”, dodala je.

Njezin savjet od tada kruži internetom, a stotine joj ljudi zahvaljuju i jedva čekaju da trik i sami isprobaju. Fox je svoju umotvorinu nazvala ljetnim trikom i otkrila da je nju spasio. Dodala je i fotografije na kojima se vidi da je kredom obrubila i podmetače za čaše.

Njezina je objava dosad lajkana i podijeljena više od 12.000 puta. “Ovo je genijalno, jedva čekam da ovo isprobam”, “Možemo tako obrubiti i noge od stola i stolaca kako bi mravi ostali na sigurnoj udaljenosti”, “OK, moja će kuća ovo ljeto izgledati kao dječje igralište, haha”, komentirali su oduševljeni korisnici.

Izvor: net.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak