Sveta misa povodom sv. Mihovila

Sveta misa povodom sv. Mihovila

Ovogodišnji predvoditelj slavlja bio je fra Ante Vučković, splitski franjevac i svećenik koji je u svojoj nadahnutoj propovjedio istaknuo da su policijski službenici vrlo često, kao i sam Bog, uvijek tu za nas, čak i onda kada ih ne vidimo, oni nas čuvaju i na nas paze.

Na sam dan blagdana sv. Mihaela arkanđela, zaštitnika policajaca jučer, 29. rujna, u crkvi sv. Mihajla  u Dubrovniku održana je sveta misa na kojoj su, pored vjernika iz župe sv. Mihajla, tradicionalno prisustvovali brojni djelatnici i policijski službenici  Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Ovogodišnji predvoditelj slavlja bio je fra Ante Vučković, splitski franjevac i svećenik koji je u svojoj nadahnutoj propovjedio istaknuo da su policijski službenici vrlo često, kao i sam Bog, uvijek tu za nas, čak i onda  kada ih ne vidimo, oni nas čuvaju i na nas paze. Isto tako, naglasio je važnost da u svakodnevnom životu pokušamo u ljudima tražiti ono dobro, a ne ono loše, jer na taj način stvaramo breme tereta ne samo njima već i sebi, a tražeći dobro u drugima-tražimo dobro i u nama samima.

Na kraju misnog slavlja načelnik Policijske uprave Ivan Pavličević od župnika župe sv. Mihajla don Roberta Čibarića, kao znak dobre suradnje, na dar je dobio  lik sv. Mihajla u posrebrenom reljefu.

mihovil3

mihovil3 PortalOko.hr

mihovil

mihovil PortalOko.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak