SVE ZBOG MAJICE IZ NOVE KOLEKCIJE Hrvati zasuli Louis Vuitton komentarima

SVE ZBOG MAJICE IZ NOVE KOLEKCIJE Hrvati zasuli Louis Vuitton komentarima

Luksuzni brend Louis Vuitton na društvenim je mrežama predstavio novu kolekciju povodom lunarne, odnosno Kineske nove godine, a jedan je komad privukao posebnu pozornost Hrvata, piše Index.
Riječ je o majici prekrivenoj crveno-bijelim kvadratićima koje neodoljivo podsjećaju na crveno-bijele kvadratiće na dresovima hrvatske reprezentacije. Osim crveno-bijelih kvadratića, na majici je ispisano i Louis Vuitton.

"Prigrlite iluziju. Novi Louis Vuitton monogram donosi patchwork uzorak na glatko platno modela poput ikonske torbice Speedy. Inspirirajte se za lunarnu novu godinu", stoji u objavi popularnog brenda, prenosi Index.

Inače, patchwork uzorak označava međusobno spajanje malenih dijelova različitih tkanina kojim se dobiva šareni uzorak.

Cijenu majice za kojom su poludjeli Hrvati zasad je moguće doznati samo na zahtjev.

Osim crveno-bijelih kockica, u Louis Vuittonu spojili su i različite nijanse plavih kvadratića na svoje popularne modele torbica.

Čim se objava pojavila na društvenim mrežama, komentari Hrvata zasuli su stranicu luksuznog brenda. "Najpoznatije kockice na svijetu. Hrvatska reprezentacija", "Hrvatska!", "Hrvatski dizajn", oduševljeno su pisali Hrvati, a da im se uzorak sviđa potvrdili su i ljubitelji mode iz nekih drugih zemalja.

Inače, ovo nije prvi put da su poznate svjetske dizajnere inspirirale upravo crveno-bijeli kvadratići. 

Mar Jacobs je 2016. godine dizajnirao tenisice s crveno-bijelim kvadratićima koje su neodoljivo podsjećale na hrvatsku šahovnicu. Da sve bude još neobičnije, stražnji dio tenisica bio je u plavoj boji pa je sve skupa još više podsjećalo na Hrvatsku.

0 Komentara:

Komentiraj članak