SUZY JOSIPOVIĆ: Kreatori su kao moja djeca!

SUZY JOSIPOVIĆ: Kreatori su kao moja djeca!

Razgovarali smo sa Suzy Josipović Redžepagić osnivačicom i kreativnom direktoricom Smart Fahion Weeka. Evo što smo zanimljivo otkrili.
Kako ste zadovoljni ovogodišnjim izdanjem?

Od svakog sljedećeg izdanja Fashion Weeka očekujem da bude bolji od onog prethodnog, a meni je uvijek onaj zadnji za stepenicu veličanstveniji od onog prije. Na svakom izdanju naučiš nešto novo, stekneš nova iskustva i saznanja te na sljedećem malo manje pogriješiš. Za vrijeme u kakvom živimo, obzirom na krizu i sve probleme, neimaštinu i nizak standard mislim kako je veliki uspjeh organizirati ovakav event koji, kako svi inozemni gosti kažu, može parirati bilo kojem drugom svjetskom Fashion Weeku.

Možete li nam dati neke konkretnije brojke oko same manifestacije?

Tijekom tri večeri Smart Fashion Week-a Zagreb posjetilo je preko 3.000 gostiju, dvadesetak dizajnera i modnih revija, svakodnevno u backstageu bilo je preko 150 osoba što manekena, make up artista, garderobijera, frizera. Samo na završnoj reviji Igora Galaša sudjelovala su 82 manekena i 82 modela.

Tko vas je iznenadio (ne)ugodno na ovogodišnjem FW-u?

Kreatori su kao moja djeca, ne mogu reći koga više volim, ne mogu reći tko je bio bolji, a tko lošiji. Ukusi su različiti, ja ih sve volim. Kreatori imaju potpunu slobodu predstavljanja svojih kolekcija, koreografije, izbora muzike, svjetla, manekena…
 
Kakvi su planovi za idući FW?

Onaj idući bit će najbolji do sada, definitivno! U svibnju s kolekcijama jesen/zima 2014/15. Veliki dio sudionika već je potvrdio nastup na sljedećem, a u pregovorima smo i s vrlo poznatim inozemnim dizajnerima. Mislimo pozitivno, radimo najbolje što znamo i umijemo i naravno nadamo se samo svjetlijoj budućnosti.

Neka poruka čitateljima.

Sretan Božić i još sretnija 2015.! Najviše što želim svima jest zdravlje jer kad je čovjek zdrav može riješiti sve probleme. Želim svima puno smijeha i veselja, lijepih i opuštajućih trenutaka,ljubavi, druženja, blagostanja, dobrog ića i pića i sitnica koje život znače.

0 Komentara:

Komentiraj članak